Στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ, για παιδιά δημοτικού, το οποίο διοργανώθηκε από το Peristeri Volley School πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ Ευκλείδης Μεγάρων.
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου προσφέροντας στους μικρούς βολεϊμπολίστες ευκαιρίες για αγώνα και διασκέδαση και τη δυνατότητα να γίνουν συμπαίκτες με καταξιωμένους παίκτες του αθλήματος μεγάλων σωματείων και της εθνικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι Παναγιώτης Πελεκούδας, Ανδρέας Φράγκος, Γιώργος Πετρέας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Νίκος Μαυραγάνης, Γιώργος Πεντίδης, Μαρία Οικονομίδου, Βιργινία Δικαιούλια, Αθηνά Χρυσομάλλη, Άννα – Μαρία Θεοχάρη και Ασημίνα Νικολογιάννη.
Μία από τις «τυχερές» ομάδες (ανάμεσα σε 25 και πλέον ομάδες ποι οποίεςυ συμμετείχαν στο τουρνουά) ήταν και αυτή του Ευκλείδη καθώς πολλοί από τους αυτούς τους αθλητές έπαιξαν βόλεϊ με παιδιά του τμήματος mini volley του Ευκλείδη.

Ο ΑΣ Ευκλείδης καλλιεργεί σε βάθος το όμορφο αυτό άθλημα διατηρώντας τμήματα mini (παιδιά του δημοτικού), τμήμα παγκορασίδων (κορίτσια του γυμνασίου), κορασίδων (κορίτσια του Λυκείου) και τμήμα αγοριών.
Στις κατηγορίες παγκορασίδων και κορασίδων διαθέτει αγωνιστικά τμήματα τα οποία συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.