Σχολεία της Δυτικής Αττικής επισκέφθηκε σήμερα, σήμερα 13 Σεπτεμβρίου, την ημέρα του αγιασμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος και, με ευχές για «καλή σχολική χρονιά», συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και γονείς για τις ανάγκες τους, εν όψει μιας νέας και απαιτητικής χρονιάς.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:  «Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά σε όλους, μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς. Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά θα είμαστε και φέτος αρωγοί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, σε ο, τι ανάγκη παρουσιαστεί για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της περιοχής μας.

Η πανδημία μπορεί να στέρησε από τα παιδιά μας το αγαθό της παιδείας μέσα από την ουσιαστική επαφή με τον δάσκαλο και τους συμμαθητές, αλλά ελπίζουμε ότι με την ορθή εφαρμογή υγειονομικών μέτρων με τη συνεργασία όλων μας να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη σχολική χρονιά. Είμαι αισιόδοξος ότι με τήρηση των μέτρων, με καλή θέληση και συνέπεια θα μπορέσει η φετινή χρονιά να γίνει μια γόνιμη και δημιουργική περίοδος για τα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας».