Την ίδρυση σχολής κριτών καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΝΑ και με έδρα τα Μέγαρα έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το Νομικό Πρόσωπο Ηρόδωρος του Δήμου Μεγαρέων.
Η σχολή θα πιστοποιεί στελέχη τα οποία θα μπορούν να στελεχώσουν τις γραμματείες των αγώνων οι οποίοι διεξάγονται στην Αττική στα καθήκοντα του σημειωτή, του χρονομέτρη και της επίθεσης 24΄΄.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία θα δώσει εύκολη δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος να γίνουν κριτές χωρίς να υποχρεωθούν να μετακινηθούν εκτός Μεγάρων και να δαπανήσουν χρόνο και χρήμα.
Τα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν στη σχολή αφορούν τους κανονισμούς καλαθοσφαίρισης και την εφαρμογή τους, ώστε οι κριτές να καταρτιστούν καλύτερα και να συμβάλλουν στην άρτια διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν απόφοιτοι λυκείου που έχουν κλείσει το 18 έτος της ηλικίας τους.
Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής θα οριστικοποιηθούν μετά τις 15 Οκτωβρίου 2017 και όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκτυπώσουν και να συμπληρώνουν την αίτηση σε αυτό το link και να την παραδώσουν στον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Ιερόθεο Κυριακίδη τις ώρες 8:00 -16:00, τηλ. 22960 32719

Κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση on line