Συνέχισε το σερί των νικών με 6-1 τον Ατρόμητο Ελευσίνας στη 10η αγωνιστική. Με πολύ καλό παιχνίδι παρά τις απουσίες βασικών παικτών, η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να παίρνει τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τα γκολ για τον Μεγαρικό ξεκίνησαν από πολύ νωρίς μόλις στο 2’ με χτύπημα πέναλτι του Κουφή από χέρι αμυντικού.
Ο Σάκοβ στο 37’ έκανε το 2-0 και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα στο 41’ ο νεαρός της ακαδημίας μας Παναγιώτης Άλκος έκανε το 3-0.
Ο Χριστοδουλίδης, που έκανε για άλλη μία φορά καταπληκτικό παιχνίδι, στο 58’ διαμορφώνει το σκορ στο 4-0, για να μειώσει η ομάδα του Ατρομήτου στο 66’ με τον Ρούπλη όπου ήταν και το μοναδικό τους γκολ.
Στο 75’ ο Στεφανίδης κάνει το 5-0 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ 6-1 ο νεαρός Άλκος στο 86’.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός του δεκαπεντάχρονου Άλκου,  από το 46’ αγωνίστηκε και ο νεαρός δεκαπεντάχρονος Παναγιώτης Δρυμούσης της οικείας ακαδημίας, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, υποσχόμενος πολλά για το  μέλλον.

Διαιτητής: Α. Αλιάγας
Βοηθοί: Κ. Τερζόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος
Παρατηρητής αγώνα: Τάσος Δρομούσης

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου (86’ Κερασοβίτης), Γεωργακής, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης, Στύλα, Πετρόπουλος (76’ Ελέζι), Στεφανίδης, Σάκοβ, Κουφής (46’ Δρυμούσης), Στέφα (38’ Άλκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Χριστοφής, Ρούπας, Αναστασόπουλος, Αντωνίου, Τυρλής Η., Μετλέκα (81’ Τερζίου), Χυσκάι (65’ Βάσης), Σούτας (47’ Τσάλος), Σιδηρόπουλος, Ρούπλη,(63’ Καρεμφυλάκης), Τυρλής Χ.

Γραφείο Τύπου
Γιάννης Σωτηρίου