Ο Βύζαντας Μεγάρων χωρίς να φορτσάρει και σαν σε προπόνηση επικράτησε στο γήπεδο παραλίας του Αίαντα με 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην Δυτική Αττική. (πρώτο μάτς 4-0).
Ηταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων Μάκη Πανταζή να δοκιμάσει και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Βύζας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να παίξει τον αντίπαλό του στο μισό γήπεδο και να σημειώσει και τα τρία τέρματα.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε ο προπονητής του Βύζαντα έκανε αλλαγές με τους παίκτες του Αίαντα στην πρώτη τους επίθεση να μειώσουν την διαφορά.

Τα γκόλ:
10′ κόρνερ του Βούκα η μπάλα έφτασε στον Εμετόβ που γύρισε με το κεφάλι στον Κλωνάρη ο τελευταίος με σούτ έκανε το 1-0.
25′ ο Μάλης βρέθηκε έξω από την περιοχή εξαπέλυσε το ανάποδο γυριστό σούτ και η μπάλα κτύπησε σε χέρι αμυντικού. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φλέγκας και έκανε το 2-0.
36′ ο Μάλης με σούτ έκανε το 3-0.
47′ ο Νικόλα Λέκα με σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 3-1.

Εύκολο έργο είχε ο Κ. Φαρμάκης.
Βοηθοί: Π. Νάκος-Β.Ζειμπέκης.
Παρατηρητής αγώνα Χρήστος Παππούς. Ιατρός αγώνα: Ηλίας Παπαδόπουλος.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(Ηλίας Κουμάνι): παπαδόπουλος, Τζούτι, Κακλαλιάνης, Ρετζέπης, Ντούρος, SPAHITA, ΝΙΚΟΛΑ ΛΕΚΑ, Αγγελόπουλος, Γαβριηλίδης (87΄Μύγας), Γιώτης, ΖΥΚΑ ( 35’LLANAI).
AΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ντερβισάι, Λίκα, Σταύρου, Σουμπασίντ, Κόλα.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Μάκης Πανταζής): Ανδρέου, Δέσκος, Χάρμπαλης (68′ Πολυτάρχου), Μήτσος Α, EMETOH S, Φλέγκας, Βούκα, Μουσκάι, Μάλης(62΄Δρίτσας), Κλωνάρης (48′ Δρυμούσης), Μαυρονάσος.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κουφής Δ, Σερέπας, Μήτσος Δ, Πουλάκος.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ