Προβάδισμα για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου πήρε ο Απόλλων Ποντίων ο οποίος νίκησε τον ΑΓΣ Νέας Περάμου με 1-2 στη Νέα Πέραμο.
Ο αγώνας για την 3η φάση του κυπέλλου διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Νέας Περάμου.

Ο αγώνας διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ο οποίος όμως δεν εμπόδισε τις ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.
Το πρώτο ημίχρονο είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες και σημαδεύτηκε από δύο δοκάρια.
Το πρώτο στο 37’ από τον Νάκο (ΑΓΣΝΠ) ο οποίος εκτέλεσε φάουλ και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέπερη.
Το δεύτερο στο 43’ προήλθε από κεφαλιά του Καραγεώργου και στην επιστροφή μπλοκάρισε ο τερματοφύλακας Τράικος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Απόλλωνα έριξε στον αγώνα τους Κουσίδη και Η. Γεωργιάδη οι οποίοι έβαλαν την ομάδα τους σε πλεονεκτική θέση και πίεσαν αποτελεσματικά ώστε στο 60’ ο Σιδηρόπουλος Λ. να απελευθερωθεί και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τράικου με μακρινό ευθύβολο σουτ.
Στη συνέχεια ο Κουσίδης (αλλαγή) ένοιωσε τράβηγμα και ο προπονητής του τον αντικατέστησε στο 74’ με τον Εριχίδη.
Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Η. Αδελφόπουλου.
Οι νεοπεραμιώτες ισοφάρισαν στο 86’ με τον Σαχόλλι ο οποίος βρέθηκε μόνος αντιμέτωπος με τον Τσέπερη και πλασάρισε, σκορ 1-1.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Νέα Πέραμος έχασε πάρα πολύ καλή ευκαιρία με τον Γκελάι ο οποίος δέχτηκε μακρινή σέντρα από τον Σεβαστή και από πλεονεκτική θέση έστειλε με θεαματικό σουτ τη μπάλα εκτός εστίας.
Τον τελευταίο λόγο όμως είχε ο 15χρονός Νίκος Εριχίδης ο οποίος είχε μπει αλλαγή, και στο 93’ πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών της Νέας Περάμου και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-2.

Διαιτητής: Α. Χαμπιλάι.
Βοηθοί: Ε. Δεμερτζής, Β. Θωμόπουλος.
Παρατηρητής αγώνα: Κώστας Βαλσαράς
Ιατρός αγώνα: Χρ. Πέγκος.

ΑΓΣ Ν. Περάμου (προπονητής Σταύρος Φωτίου): Τράικος, Μπάρδης, Δραγάσης (46΄Ερβιν), Γεωργιάδης Π., Γκελάι, Νάκος (61′ Μυρτάι), Τσακάι (46′ Πνευματικάκης), Βαρουδάκης, Καραγιάννης (71′ Ζουμπλιός), Σαχόλλι, Σεβαστής.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:  Ελάνογλου, Τσάκας, Διολέτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης): Τσέπερης, Σωπιάδης, Ασλανίδης, Μυστρίδης, Νίκας, Παρασίδης, Καραγεώργος, Σιδηρόπουλος Λ, Νταγιάντας (46’Γεωργιάδης), Μεϊμαρίδης (46′ Κουσίδης -74’Εριχίδης), Δανιηλίδης (71’Αδελφόπουλος Η).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:  Πουρουζίδης, Αδελφόπουλος Δ, Σιδηρόπουλος Χ.