Νίκη επί του ΑΟ Σείριος Ασπροπύργου με 3-1 σετ πέτυχαν οι παγκορασίδες του ΑΣ Κόροιβος Μεγάρων στην πρωτή αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων Α’ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Σε ένα δυνατό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παγκορασίδων Α’ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α αγωνίζεται, για πρώτη φορά, ο ΑΣ Κόροιβος έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα βόλεϊ, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιά, ο ΑΠΝΣ Μίλων, ο ΑΟ Σείριος Ασπροπύργου, ο ΑΠΣ Άλιμος και ο ΑΟ Τελαμώνας.

Με προπονήτρια την έμπειρη και πολύ γνωστή στους κύκλους της πετοσφαίρισης Κάσση Ξενάκη, οι «μικρές» του Κόροιβου, ξεκίνησαν την αγωνιστική ιστορία του συλλόγου συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα με βαθμολογία.
Με εφόδιο τις εμπειρίες και τις παραστάσεις από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά που συμμετείχαν στην Κατηγορία ‘Ανευ Πρόκρισης, έδειξαν έτοιμες κερδίζοντας, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό «Αλ. Σάλτας», τον πρώτο τους αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Σείριο Ασπροπύργου με σκορ 3-1 σετ.

Την πρώτη συμμετοχή και νίκη χαιρετίζει ο Κόροιβος με την παρακάτω ανακοίνωση.

«Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» Μεγάρων μπορεί να υπερηφανεύεται, καθώς στον ένα χρόνο αγωνιστικής δράσης του, συμμετείχε στις δοκιμαστικές προπονήσεις των κλιμακίων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α με τις αθλήτριες Σουριά – Γιατρά Γεωργία, Μουστάκα Αθήνα, Πλαταρά Πολυτίμη, Πολυχρονοπούλου Σπυριδούλα, Μαργέτη Νικολέττα και Μιχαλάκη Μαίρη.

Για το έτος 2018-19 η ταλαντούχα Μαίρη Μιχαλάκη, η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια της ομάδας Παγκορασίδων (γεννημένη το 2007), αποτελεί μέλος των κλιμακίων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α που προετοιμάζονται για την Εθνική ομάδα Βόλεϊ Παγκορασίδων το έτος 2020.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να κληθούν και άλλες αθλήτριες του Συλλόγου μας στα κλιμάκια της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ προκειμένου να δείξουν τα προσόντα και το ταλέντο τους».