Ολοκλήρωσε και πραγματοποίησε ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Αθλητισμού Μεγάρων την συγκέντρωση και παράδοση βρεφικών ειδών για τα παιδιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά».

Πρόκειται για πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών εκ μέρους του ΟΦΑΦΑ η οποία πραγματοποιήθηκε από 9 έως 22/12/2016.
Συγκεντρώθηκαν υλικά όπως γάλα εβαπορέ, γάλα για βρέφη, πάνες, και είδη υγιεινής για βρέφη.

Τα είδη παρέδωσαν στην υπεύθυνη του «Αγκαλιά» κ. Ελένη Αγγελοπούλου-Μαργέτη ο πρόεδρος του ΟΦΑΦΑ Κλεάνθης Βαρελάς και η σύζυγός του Μαρίνα.
Η πρώτη έδωσε ως συμβολικό δώρο στον κ. Βαρελά μια εικόνα της Παναγίας καθώς και ευχαριστήρια επιστολή.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τον χτύπο της καρδιάς του.
Είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1998, εγγεγραμμένο στα μητρώα των Μ.Κ.Ο. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εθνικό Μητρώο με αριθμό 09110ΦΣΕ16006Ο12Ν/0612 και Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων: 09110ΦΣΕ16006Ο12Ν/0539).

Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Στόχος της Αγκαλιάς είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα. Στηρίζει το θεσμό του γάμου και της οικογένειας και ενθαρρύνει την τεκνογονία.