Με επιτυχίες  ξεκίνησε η νέα αθλητική σεζόν για τον Όμιλο Φίλων Αθλητισμού και φυσικής Ανάπτυξης. Ο σύλλογος των Μεγάρων συμμέτείχε με 2 ομάδες στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής το οποίο διεξήχθει στην Λάρισα στις 1-3 Οκτωβρίου.

Στην κατηγορία 16+ short  ο σύλλογος κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο με τις αθλήτριες  Βαρελά Μαρία – Γεωργία, Σεκερτζή Εριετα, Πέγκου Κατερίνα και Λήδα Σκλαβούνου  και στην κατηγορία 10-12 long την τέταρτη θέση με τις αθλήτριες Ρέστη Αναστασία, Πέγκου Μαρία,Κωστούλα Νικολέτα,Μουρτζούκου Μαρίλια, Ξένια Καρρά και Μιχαλάκη Μαριέτα.Τα προγράμματα που παρουσιαστηκαν επιμελήθηκε η προπονήτρια του συλλόγου Μαρία Κωνσταντίνου.

Ο Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων καλλιεργεί τα αθλήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, της Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής του Ταεκβοντό και του Krav Maga με εξειδικευμένους προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής που στόχο έχουν την σωστή εκμάθηση των αθλημάτων σε όλους τους αθλητές  και τις αθλήτριες του  συλλόγου με τις αρχές που διέπουν τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό.