Πρεμιέρα, χθες 4 Οκτωβρίου, στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας ανδρών ΕΣΚΑΝΑ ήταν να κάνει η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων με φιλοξενούμενη την ομάδα Δάφνη Αγίου Δημητρίου αλλά ο αγώνας ματαιώθηκε.

Αιτία της ματαίωσης ήταν η μη προσέλευση του πρώτου διαιτητή.

Όλα ήταν προετοιμασμένα στην εντέλεια, όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του αγώνα ήταν παρόντες αλλά  η απουσία  ενός διαιτητή αποτελεί αιτία ματαίωσης.

Γέμισε το κλειστό Γιώργος Τσαλδάρης με οπαδούς των κιτρινόμαυρων και το κλίμα το οποίο επικράτησε ήταν πανηγυρικό.
Όπως συμβαίνει πάντοτε στη Νέα Πέραμο η εξέδρα της είναι δυνατή και θορυβώδης. Μέλη των τμημάτων υποδομής και φίλοι τους έδιναν τον τόνο που θα ενίσχυε την ομάδα.
Η Ένωση και η Δάφνη κατέβηκαν καλά προετοιμασμένες να χτυπήσουν το παιχνίδι της πρεμιέρας και σύμφωνα με τα δεδομένα και οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημά τους.

Στην εξέδρα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΝΕΜ Σπύρος Κουντεμάνης ενώ στο πλάι του κάθονταν οι καλαθοσφαιριστές Γιάννης Τουμπανιάρης, Τάσος Κόμπουλης και Ντίνος Μήτσος. Η Ένωση και η ΝΕΜ συνεργάζονται σε αγωνιστικά θέματα και προσπαθούν να δίνουν ευκαιρίες σε παίκτες τους με δανεισμό όπως συμβαίνει και φέτος. Το κλίμα συνεργασίας είναι εξαιρετικό.

Επίσης στην εξέδρα βρέθηκε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες Μεγάρων – Νέας Περάμου Γιάννης Μιχάλαρος ενώ στο πλάι του ήταν ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Λιάκος από τον Ασπρόπυργο.