Ο ΠΑΟΚ Μάνδρας ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε στο Φράγκειο δημοτικό γυμναστήριο για την 2η φάση του κυπέλλου στην Δυτική Αττική του ΑΟ Μίμα με 6-1 (ημίχρονο 4-0) και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σκλιά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν δίκαια. Με καλύτερους παίκτες τους Κλόντι Βούκα και Ανδρέα Παπακωνσταντίνου οι οποίοι έκαναν από δύο γκόλ και τους Κόρμαλη, Ριζάι, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι έδειξαν ένα εξαιρετικό σύνολο και θα είναι σκληρό καρύδι στο πρωτάθλημα.
Αντίθετα το συγκρότημα του ΑΟ Μίμα του Χάρη Κουστέρη βρέθηκε σε άσχημη μέρα και οι παίκτες του επηρεάστηκαν και από το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακά τους προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά μάταια.
Σημειώνεται σοβαρή απώλεια του καλύτερου παίκτη του Λαοκράτη Μπαγδάτογλου που είναι τραυματίας και παρακολούθησε το μάτς από την εξέδρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 13′ τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αέρα ο τερματοφύλακας του ΑΟ Μίμα Υφαντής με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

ΤΑ ΓΚΟΛ:
6′ ο Κλόντι Βούκα έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κόρμαλη που σούταρε από καλή θέση δοκάρι και άουτ.
24′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Κόρμαλης από τα αριστερά έκανε την σέντρα ανδράνεια στην άμυνα του Μίμα και ο Κλόντι Βούκα πέτυχε το 1-0
26′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Φυσαράκης έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Τσέκα που με σούτ έκανε το 2-0. 3
3′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Παπακωνσταντίνου με διαγώνιο σούτ μέσα από την περιοχή το 3-0.
44′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Παπακωνσταντίνου έδωσε την ασίστ στον Βούκα που έκανε το 4-0.
50′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Θεοδωρίδης που είχε μπεί νωρίτερα αλλαγή πέτυχε το 5-0.
58′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ ο Παπακωνσταντίνου ύστερα από τραγικό λάθοςτου τερματοφύλακα πέτυχε το 6-0.
65΄ο Ζουμπουρλής με σούτ μείωσε σε 6-1 που ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας.
Βοηθοί: Λάμπρου-Παύλος.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Πάρης Τσιμίκος και διαιτησίας ο Θοδωρής Τριανταφυλλίδης.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ (προπονητής Βαγγέλης Σκλιάς): Βανδώρος (46′ Τσαπουράνης), Φυυσαράκης, Γιώτης, Γαλανός, Βόγκας, Ριζάι(56’Ράσα), Βούκα (46΄Θεοδωρίδης), Εβερετ (55’Λιάσκος), Κόρμαλης, Τσέκα, Παπακωνσταντίνου (68’Πέτρου).

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Υφαντής (13′ λόγω τραυματισμού Στρατιώτης), Μήτσος, Γκουτσούλας (66′ WALEID), Συριανός, Μαρουδής (66’Ροκού), Λύγδας, Ζουμπουρλής, Κυριακίδης,Χαμπιλάι, Γεωργακής (55΄Κουφής).

Ρεπορτάζ-Φωτό:
ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ