Ήταν καλύτερος ο Μίμας στον δεύτερο αγώνα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, νίκησε τον Κριό Ασπροπύργου με 1-2 στο γήπεδο Παραλίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο Μίμας είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 1-0.

Πολύ βελτιωμένος από το πρώτο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής παρουσιάστηκε ο Μίμας όπου αντιμετώπισε τον επίσης καλύτερο από το πρώτο ματς Κριό.
Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν προκειμένου να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 αλλά έτσι έδωσαν χώρο στους Μικρασιάτες οι οποίοι  κυριάρχησαν στο κέντρο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων των φιλοξενουμένων το 1-0 διαμορφώθηκε στο 24΄ από στημένη φάση. Απευθείας κτύπημα κόρνερ από τον Τόλα όπου η μπάλα πέρασε το νοητό κάθετο επίπεδο της τελικής γραμμής αλλά ο Μασμανίδης την έσπρωξε στο βάθος της εστίας και πιστώθηκε το γκολ.

Ακολούθησε μεγαλύτερη πίεση από τον Μίμα και η οποία καρποφόρησε στο 45΄.
Κτύπημα φάουλ του Τζαφέρη, κεφαλιά του Μπαγδάτογλου στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Μανώλης με κοντινή προβολή ισοφάρισε και έβαλε τον Μίμα στο περιβάλλον πρόκρισης.
Στο 50΄ ο Κριός είχε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ ενώ στο 75΄ ο Τοπάλης έστειλε λόμπα στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Μπαγδάτογλου ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-2

Διαιτητής:Σ. Σταθόπουλος.
Βοηθοί: K. Οικονόμου, B. Νατσιόπουλος
Τέταρτος: Π. Καραγιάννης.

Παρατηρητής: Θ. Μαλανδρίνος

Κριός Ασπροπύργου (Πάρης Λιάκος): Κατσούλας, Μπαρουτίδης, Τοπάλοβ, Σύρος, Γιαϊλίδης (86΄ Κόλλιας), Πασαλίδης, Μαζμανίδης, Παπαδόπουλος (77’Λειβαδάς), Πέππας (69΄ Κορωνίδης), Τόλας, Βαλμάς (85’Καλοείδας).
Αναπληρωματικοί: Παππάς, Μπαρόλας, Καμπόλης

ΑΟ Μίμας (Χάρης Κουστέρης): Υφαντής, Τζαφέρης, Τοπάλης, Συριανός, Νότα, Μαρούδης (67΄ λ.τρ. Ασπιώτης), Λέζι (55΄ Χαμπιλάι Φ), Μανώλης, Μπαγδάτογλου (83΄ Λίγδας), Βλακοκυριάκος, Σακερλής (78΄ Κουφής).
Αναπληρωματικοί: Χαμπιλάι Ι., Μάππας, Γκουτσούλας

***Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Νίκου Ντοσίδη