Είναι ένα προϊόν που δε λείπει από το ντουλάπι του μπάνιου μου. Στην καθημερινότητά μου μπορεί να το χρησιμοποιήσω περισσότερο από 2 φορές. Έχω ανακαλύψει αρκετές χρήσεις του και η αλήθεια είναι ότι το λάδι καρύδας έχει κάνει την περιποίησή μου πιο εύκολη.

Η πρώτη και ίσως πιο βασική χρήση είναι ως ντεμακιγιάζ. Ιδιαίτερα τις ημέρες που κάνω smokey look και είμαι γενναιόδωρη με τη μάσκαρα, το λάδι καρύδας είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστική προσώπου. Απλώνω ελάχιστο πάνω σε ένα κυκλικό βαμβάκι και με απαλές κινήσεις, χωρίς να ερεθίζω το μάτι αφαιρώ όλο το μακιγιάζ.

Επίσης τις ημέρες που έχει κρύο είναι το προϊόν που ενυδατώνω όλο μου το σώμα από την κορυφή έως τα νύχια. Επιμένω κυρίως σε περιοχές που παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα όπως είναι οι αγκώνες και τα γόνατα. Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα μου γίνεται αμέσως πιο λεία και λαμπερή.

Επιπλέον όταν ισιώνω τα μαλλιά μου, κάνω ένα πέρασμα με τα δάχτυλά μου στις άκρες με λάδι καρύδας-δεν πλησιάζω καθόλου τις ρίζες, καθώς τα μαλλιά μου θα λαδώσουν στο επόμενο λεπτό.  Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά μου έχουν μία λάμψη και είναι super ενυδατωμένα.

Τέλος χρησιμοποιώ το λάδι καρύδας και σε πολλές DIY συνταγές. Η πιο εύκολη-αγαπημένη μου είναι το scrub που κάνω ανακατεύοντας το συγκεκριμένο υλικό με κρυσταλλική ζάχαρη αν είναι να κάνω απολέπιση σώματος ή με αλάτι αν είναι να κάνω προσώπου.