Γεμάτοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν οι αθλητές του Μπασκετικού Σχολείου της ΝΕΜ το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου

Σάββατο 30/11
junior 2009:
Φιλικό
ΝΕΜ-Νέα Πέραμος
Κλειστό «Αλ. Σάλτας»

Συμμετοχή για όλα τα παιδιά μας & όμορφες φάσεις και στις 2 πλευρές του παρκέ. Δεν κρατήθηκε σκορ καθώς δεν κρίθηκε σκόπιμο. Πολύ όμορφη προπόνηση και για τις 2 ομάδες.

Εφηβικό:
ΝΕΜ-Μανδραϊκός
82-66
Άλλη μια νίκη των εφήβων μας απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα της Μάνδρας. Η ομάδα μας έπαιξε όσο χρειαζόταν, ώστε να κατακτήσει το ροζ φύλλο και πλέον το ενδιαφέρον βαθμολογικά επικεντρώνεται από τώρα στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΚΕ στην Ελευσίνα στις 4/1.

Παιδικό:
Ν.Ε.Μ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ 42-73
Καλό ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο με συνεργασίες και πίστη στο πλάνο, αλλά στη συνέχεια φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Στο τέλος το σκορ ξέφυγε λόγω της κούρασης και των εύστοχων τριπόντων.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την υλοποίηση του δύσκολου στόχου της παραμονής στην Β’ Κατηγορία.

Κορασίδες:
ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΝΕΜ
26-58
Νικηφόρο πέρασμα των κοριτσιών μας από τη γειτονική και φιλόξενη Μάνδρα. Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με αμυντικό πλάνο για την εξουδετέρωση των επιθετικών ατού των αντιπάλων. Η προσήλωση αυτή μαζί με την κυριαρχία στα ριμπάουντ έφερε εύκολους αιφνιδιασμούς που κατέληξαν σε καλάθια.  Στο τελευταίο 10’ αγωνιστήκαμε με ομάδα μίνι. Στα αξιοσημείωτα η απόδοση της Φάνη Αθανασίας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με 26 πόντους και 2 τρίποντα και η μικρή Τουμπανιάρη Ευγενία, που ως βασική οργανώτρια της ομάδας σε ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι τα κατάφερε περίφημα.

Κυριακή 1/12

Παμπαίδες:
ΝΕΜ-Φάρος Κερατσινίου
Με όχημα την άμυνα και το πολύ καλό transition game, η ομάδων των Παμπαίδων κατάφερε να νικήσει την πολύ καλή ομάδα του Φάρου Κερατσινίου. Όλα τα παιδιά βρέθηκαν σε πολύ καλή επιθετική μέρα και δεν υστέρησε κανείς. Το παιχνίδι διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και από τις 2 ομάδες.

Μίνι:
Πήγασος Κορυδαλλού– ΝΕΜ 37-48
Ακόμη ένας αγώνας του Σαββατοκύριακου που διεξήχθη σε άριστο κλίμα μεταξύ όλων των συντελεστών του αγώνα.
Το ζητούμενο να αγωνίζονται όλα τα παιδιά πραγματοποιήθηκε και εμείς αναμένουμε την επιστροφή των 4 τραυματιών μας, ώστε να μπορούν να βιώσουν και αυτοί την χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού.

Above all, the Team!

Ρεπορτάζ: Νεανική Εστία