Με 71-65 ηττήθηκε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος στον πρώτο αγώνα των play off από τον ΑΣ Πέρα στο ματς το οποίο έγινε την Πέμπτη 27 Απριλίου.
Παρά την ήττα της η ΝΕΜ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, το πάλεψε, αλλά εκτός του επιπέδου της αντίπαλης ομάδας είχε να αντιμετωπίσει την εκπληκτική ευστοχία όχι τόσο των βασικών της ομάδας αλλά την ευστοχία της βάσης του πάγκου.

Η ήττα από τον Πέρα σημαίνει ότι η ΝΕΜ αποκλείεται από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και οδηγείται στην διεκδίκηση μιας από τις θέσεις 4 και 5.
Στη φάση αυτή αντίπαλός της είναι ο Μίλωνας με τη ΝΕΜ να παίζει με πλεονέκτημα έδρας.
Από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  το μεταξύ τους αποτέλεσμα είναι 1-1 (διαφορά πόντων υπέρ της ΝΕΜ) και την 4η θέση θα καταλάβει αυτός ο οποίος θα φτάσει τις 3 νίκες.
Πρώτος αγώνας ΝΕΜ – Μίλων  την Πέμπτη 4 Μαΐου .

Όποια κι αν είναι η εξέλιξη των play off  η φετινή κατάταξη της ΝΕΜ είναι η καλύτερη της ιστορίας της.
Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η ΝΕΜ κλείνει την αγωνιστική περίοδο με το κεφάλι ψηλά.
Οι δυνατότητες και η υποδομή της προετοιμάζουν τους οπαδούς της ομάδας για το καλύτερο στην επόμενη σεζόν.

Διαιτητές Μπίκας, Θεονάς, Καραβίτης

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 18-18, 24-10, 13-26

ΑΣ Πέρα (Γκαναβίας, Φέρτης): Βαρδάλος 6(2), Χιόλος 2, Θεολογίτης 8(1), Ζέγγος 8(2), Βαμβακάρης 3, Φωτόπουλος 13(2), Πιτούλης 9(1) , Μακρυγιάννης , Σωτηράκης 20(4), Βουρδέλης 2

ΝΕ Μεγαρίδος (Μάνταλος, Υφαντής) Κοντόπουλος 10(2), Μπίμπας 2, Μαρούγκας 2, Ντινόπουλος , Καραποστόλου 15(2) , Γιατράκος 2, Καράμπελας, Αθανασόπουλος 5(1), Δημάκος 8, Σταυριανόπουλος 21(1)