Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου «Γεράνεια» Κινέτας αποχαιρετά εκ μέρους την προσφιλή τους Μίνα Κομνιανου για τον βίαιο, από αυτοκινητιστικό ατύχημα, θάνατό της.
Στην ανακοίνωση επαινείται η οικογένεια της θανούσας για την απόφαση να δωρίσει τα όργανά της.

«Απεβίωσε  η φίλη μας Ασήμω [Μίνα] Κομνιανου του Κωνσταντίνου, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που είχε στο δρόμο Θήβας-Κινέττας [και παρέμεινε κλινικά νεκρή], επιστρέφοντας από επίσκεψη στην μητέρα της.

Μετά από απόφαση του γιου της Κωνσταντίνου και του συντρόφου της Δημήτρη Κανελάκη, έδωσαν τα όργανα της για μεταμόσχευση και σωτηρία άλλων ασθενών. Δόθηκαν η καρδιά, το συκώτι, τα δυο νεφρά και οι δυο κερατοειδείς των ματιών, Όλα τα όργανα πλην της καρδιάς που ταξίδεψε για Ιταλία, πήγαν σε ασθενείς νοσοκομείων της Αθήνας.

Η κηδεία της γίνεται στις 22 Δεκεμβρίου 2016, στο νέο νεκροταφείο Θηβών.
Πολλοί φίλοι κινετιώτες, με λεωφορείο μεταβαίνουν στην Θήβα για να της πουν «το στερνό αντίο».

Ο Σύλλογος «Γεράνεια» καταθέτει στεφάνι στη μνήμη της, και το Δ.Σ και πολλά μέλη  και φίλοι, θα παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία και θα την συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία της.

Αξίζει να επαινεθεί η ενέργεια του γιου της Κώστα και του συντρόφου της Δημήτρη για την γενναία απόφαση της δωρεάς των οργάνων.
Μίνα, καλό σου ταξίδι»

Πολύβιος Τσίρκας
Πρόεδρος Συλλόγου Γεράνεια