Με το σλόγκαν «Ένα καλό βιβλίο είναι ένας καλός φίλος» η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μεγαρέων απευθύνει πρόσκληση σε παιδιά τα οποία αγαπούν το παιχνίδι.biblio_paidi2

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του ανοίγματος των δραστηριοτήτων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και πραγματοποιείται μέσω της δημιουργίας Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης με ιδρυτή και χορηγό την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Μεγάρων.
Έτσι η Βιβλιοθήκη κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε νεαρούς φίλους του βιβλίου ώστε να γίνουν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα με συνδετική ουσία την αγάπη για το καλό βιβλίο.

biblio_paidi1Προσκαλούνται λοιπόν  παιδιά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί για μια πρώτη γνωριμία με τις δραστηριότητες της νέας Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης.

Μικροί φίλοι και μικρές φίλες του βιβλίου, λίγο, πολύ ή και …καθόλου … μπορούν να συμμετέχουν στις συναντήσεις οι οποίες έχουν στόχο να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το βιβλίο και να το αγαπήσουν, πέρα από τις σχολικές δραστηριότητες, με παιχνίδι και με αγάπη για την καλή παιδική και εφηβική λογοτεχνία.

Η πρόσκληση

Σας περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων,
την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Υπεύθυνοι για την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης:
Γιάννης Μωραΐτης,
Αλέκα Σταματιάδη,
Κωνσταντίνα Τσολιάκου