Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μελέτη για την αποκατάσταση των πεσμένων πεζοδρομίων στην παραλιακή ζώνη της βαρέας, προϊόν πρωτοβουλίας του Δήμου Μεγαρέων και μετά από προσπάθειες του συλλόγου Άγιος Νικόλαος να εξετασθεί το θέμα κατά προτεραιότητα από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Σήμερα 28-4-2017 ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Βαρελάς είχε συνάντηση με τον Στατικό Μηχανικό κ. Χρήστο Σκλαβουνο για να ενημερωθεί για την πορεία του έργου.
Όπως έγινε γνωστό, ο  συμπολίτης μας Πολιτικός Μηχανικός έχει διεκπεραιώσει μελέτη στατικής επάρκειας και προστασίας διάβρωσης της παραλιακής ζώνης προχωρώντας και σε φωτογραφική αποτύπωση.

Από την πλευρά της η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει αποτυπώσει τα τμήματα της παραλίας που έχουν υποστεί διάβρωση και έχει αναλάβει να βγάλει τις σχετικές άδειες για την έγκριση του έργου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο συμπολίτης μας Στατικός Μηχανικός κ. Σκλαβούνος, έχει προγραμματίσει ραντεβού με καθηγητή Ακτομηχανικό, αφού η μελέτη βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Ο Σύλλογος Άγιος Νικόλαος ευχαριστεί τον Δήμο Μεγαρέων για την αποτελεσματική ανταπόκριση όπως επίσης συγχαίρει συμπολίτη Πολιτικό Μηχανικό κ. Χρήστο Σκλαβούνο, αφού προς τιμήν του συντάσσει  αφιλοκερδώς την μελέτη, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον τόπο.