Επιστολή παραίτησης υπέβαλε στο διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΜ ο Γενικός Γραμματέας Σπύρος Κουντεμάνης, παραιτούμενος τόσο από τη θέση του όσο και από μέλος του.
Σε μια περίοδο όπου η νεοφώτιστη Νεανική Εστία έχει κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη δεύτερη εθνική κατηγορία, έχει κερδίσει την αναγνώριση από τους ειδικούς του αθλήματος, όπως ο ίδιος διατείνεται, η παραίτηση δημιουργεί ερωτηματικά τόσο για το χρόνο της υποβολής της, όσο για τους “μυστηριώδεις” λόγους τους οποίους επικαλείται.

Επειδή ο κ. Κουντεμάνης είναι χρόνια παράγοντας του μπάσκετ και είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του, είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο το γεγονός ότι αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τους λόγους για τους οποίους παραιτείται.
Αφενός “δεν διαφωνεί σε τίποτε με το διοικητικό συμβούλιο όσον αφορά στα θέματα λειτουργίας της διοίκησης” αφετέρου αφήνει να διαφανεί ότι παραβιάζεται απο το σύλλογο μια αδιαπραγμάτευτη αρχή του την οποία εφαρμόζει από το 1998 που εμπλέκεται με τα μπασκετικά της πόλης.
Και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι στο μεν διοικητικό συμβούλιο εξέθεσε τους λόγους της παραίτησης, στους πολυπληθείς φίλους και οπαδούς της ΝΕΜ οι οποίοι τη στηρίζουν κάθε Κυριακή και εντός και εκτός έδρας δεν τους γνωστοποιεί.

Είναι άραγε κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα; Θα δημιουργήσει πρόβλημα στα τμήματα υποδομών τα οποία ακολουθούν το πρότυπο της ανδρικής ομάδας;

Το megara.org βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Νεανικής Εστίας από τις αλάνες των τοπικών κατηγοριών μέχρι και τα σημερινά σαλόνια.
Λυπούμαστε για την παραίτηση του φίλου Σπύρου Κουντεμάνη με τον οποίο έχουμε ζήσει λύπες και χαρές.
Τον καλούμε να ανακαλέσει την παραίτησή του γιατί κανείς δεν περισσεύει από το σύλλογο.

Διαβάστε εδώ την επιστολή παραίτησης