Πήρε τους τρεις πόντους, όπως αναμενόταν, ο Βύζας από τον νεανικό και πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ Μάνδρας, σκορ 0-2, σε μια εξαιρετική αναμέτρηση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα με πάθος και κινητικότητα στο παιχνίδι.
Ο Βύζας αγωνίστηκε με υπομονή και στρατηγική και πέτυχε τον σκοπό του στο πρώτο 45λεπτο με δύο γκολ του Γιώργου Κλωνάρη ο οποίος παίζοντας περιφερειακό παιχνίδι, όταν βρήκε τις ευκαιρίες δεν τις έχασε.
Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ ο οποίος παρουσίασε ένα νεανικό πολύ κινητικό σύνολο αλλά οι ελλείψεις βασικών παικτών του, του στέρησαν την ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Ο Βύζας δικαιολόγησε για ένα ακόμα παιχνίδι τη θέση του ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο 10λεπτο κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι με τον Βύζαντα σε αναγνωριστικό αμυντικό ρόλο. Την πρώτη ευκαιρία από τις δύο αξιόλογες έκανε ο ΠΑΟΚ στο 6΄ όταν ο Ριζάι κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και με καλοτραβηγμένο κτύπημα ο Γ. Κακοσίμος έστειλε τη μπάλα προς την πλευρά του τείχους αλλά ο Ανδρέου με την σωστή τοποθέτησή του έκανε την απόκρουση-μπλοκ να φαίνεται εύκολη.
Ενδεικτικό της αρχικής πίεσης του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Βύζας έφθασε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων στο 9΄ και στα 10΄ και 11΄ έγιναν τα δύο πρώτα σουτ προς το τέρμα του Τσαπάρα από τους Κλωνάρη και Δρίτσα χωρίς αξιώσεις.
Από εκεί και πέρα το σκηνικό άρχισε να μεταβάλλεται και η πλάστιγγα να γέρνει υπέρ του Βύζαντα. Η πρώτη καλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων ήλθε στο 13΄ με τον Δρίτσα ο οποίος δέχτηκε προωθημένη μπαλιά από τον Καραγιάννη, έφθασε προ του Τσαπάρα αλλά βιάστηκε και σούταρε άουτ.

19΄ σουτ του Καραγιάννη ψηλά πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια
27΄εξαιρετική ευκαιρία χάνει ο Καραγιάννης σε κτύπημα κόρνερ του Λάλα πηδάει πάνω απ’ όλους αλλά στην κενή πλευρά του τέρματος στέλνει τη μπάλα σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι
36΄ χάνει ίσως την ευκαιρία του αγώνα ο νεαρός Φρυγανάς όταν σε σέντρα του Δέσκου βρίσκεται προ κενού τέρματος, στέλνει όμως την κεφαλιά άουτ.
37΄ δυνατό συρτό ευθύβολο σουτ του Εμετό περνάει σύριζα άουτ και ο εκτελεστής κερδίζει τα συγχαρητήρια του Μάκη Πανταζή
38΄ θεαματικό ψαλίδι του Μάλλη κοντά στο τέρμα στέλνει τη μπάλα άουτ και άμεσα από την εξέδρα ακούστηκε το σχόλιο «ρε μη βλέπετε τόσο πολύ Ρεάλ»
43΄ 0-1 από τον Κλωνάρη. Ο Δέσκος έκανε όλη τη δύσκολη δουλειά, κατέβασε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, κοντά στη μεγάλη περιοχή τροφοδοτεί τον Κλωνάρη ο οποίος μετά από μια ντρίμπλα βρίσκε κενό ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα
45+ 0-2 ο Κλωνάρης περνάει των τελευταίο αμυντικό Πλάτανο στο ημικύκλιο της σέντρας, κατευθύνεται προς την αντίπαλη εστία, περνάει και τον τερματοφύλακα και με το αριστερό πόδι στέλνει με πάσα τη μπάλα στα δίχτυα.

60΄ διπλή ευκαιρία για τον Βύζα, ανάποδη κεφαλιά από τον Φρυγανά σημαδεύει τέρμα με αξιώσεις, διώχνουν οι αμυντικοί αλλά ο Δρίτσας στη συνέχεια στέλνει το σουτ άουτ.
70΄ φαλτσαριστή κεφαλιά του Καραγιάννη μετά από σέντρα του Χατζή δεν βρίσκει στόχο
78΄ ο ΠΑΟΚ χάνει την δική του καταπληκτική ευκαιρία. Σέντρα σαν κοντινό κόρνερ ο Παπακωνσταντίνου, ο επερχόμενος Λάσκος προ κενού τέρματος στέλνει κεφαλιά ψηλά άουτ
88΄ χάνει ευκαιρία ο Χατζής να εκμεταλλευτεί σέντρα του Μάλλη

Διαιτητής: Σ. Δημητρόπουλος
Βοηθοί: Κ. Φαρμάκης, Ε. Μηλιώνης
Παρατηρητής: Κ. Βαλσαράς
Γιατρός: Ν. Γιάνναινας

ΠΑΟΚ Μάνδρας (προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): Τσαπάρας, Πετσίτης, Ματζιούρας, Πέτρου, Πλάτανος, Ριζάι (46΄ Παπακωνσταντίνου), Κοπαλάς, Λόλι, Βόγκας, Λάσκος, Κακοσίμος Γ. (Ντόου)
Αναπληρωματικοί: Δρούγγος Μ, Βανδώρος, Δρούγγος Δ., Κακοσίμος Σ.

Βύζας (προπονητής Μάκης Πανταζής): Ανδρέου (64΄ Κατσικούρης), Μάλλης, Φρυγανάς (71΄ Χατζής), Μήτσος Α. (84΄ Μήτσος Δ.), Εμετό, Μουσκάι, Δρίτσας, Καραγιάννης, Λάλας, Κλωνάρης, Δέσκος (90΄ Μπούρης)
Αναπληρωματικοί: Τσίγκρης, Πανταζής, Κουφής