Για τέταρτο συνεχή αγώνα ο Βύζας ξεκίνησε με την πλάτη στον τοίχο, πίσω στο σκορ με 1-0 στο ματς με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα ανατρέποντάς το σε 1-2 στην επανάληψη. Σκιά του εαυτού του ο Βύζας στο πρώτο ημίχρονο, ξύπνησε στο δεύτερο και με γκολ των Δρίτσα στο 84΄ και Πουλάκου στο 8΄έκανε την ανατροπή και παρέμεινε αήττητος.

Το 1-2 στην Ελευσίνα είναι ένα καλό δείγμα του γεγονότος ότι ο Βύζας βρίσκεται σε καλό δρόμο και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄εθνική κατηγορία.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού η κάθε ομάδα είχε την υπεροχή και τα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός προηγήθηκε στο 13΄ με 1-0 με γκολ του Μπέχλη με απευθείας κτύπημα φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο Βύζας και το 0-2 ήλθε ως φυσικό επακόλουθο. Είχε μάλιστα και δύο δοκάρια.

Ο Πανελευσινιακός παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο όπου έτρεξε και κυνήγησε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πιο επικίνδυνος από τον Βύζα του οποίου οι επιθέσεις ήταν αργές και προβλέψιμες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Πανταζής ενίσχυσε το κέντρο με τον Καραγιάννη ο οποίος απελευθέρωσε τον Κουρκούτη ενώ τη θέση του αντικατασταθέντος Σαμ Εμετό πήρε με εσωτερική μετακίνηση ο Φλέγκας.

8΄σωτήρια επέμβαση του Έβερετ προ του Γ. Κακοσίμου
13΄ 1-0 με εκπληκτικό απευθείας σουτ του Μπέχλη παρά την υπερπροσπάθεια του Κατσικούρη
17΄ σέντρα από αριστερά ο Δρίτσας, ο Σερέπας δεν μπόρεσε να την βρει με το κεφάλι
26΄ σχαστη ευκαιρία ο Μονέ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Κατσικούρη σε σεντρα σουτ του Παπαδάκη αλλά αφύλακτος και από καλή θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.
27΄ σπόκρουση του Κατσικούρη σε σουτ του Μπέχλη
40΄Κλωνάρης διαγώνιο σουτ μόλις άουτ
43΄ η καλύτερη ως τώρα ευκαιρία από τον Δρίτσα ο οποίος βγήκε κάθετα ως κρυφός κυνηγός, μόνος με τον Νικολάκη, έκανε ένα βήμα περισσότερο και ο Γουβαλάρης του πήρε το πορτοφόλι μόλις προβάλλοντας τη μπάλα κόρνερ

Στην επανάληψη ο Βύζας έδειξε το γνωστό επικίνδυνο και αποτελεσματικό πρόσωπό του.
51΄ η μπάλα δεν κάνει τη χάρη στον Κλωνάρη και προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Νικολάκη
59΄ σουτ ο Μπουρντένης από καλή θέση, άουτ
60΄ αριστερό σουτ ο Κλωνάρης από μέση απόσταση, μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας
62΄κίτρινη κάρτα στον Παπαδάκη για θέατρο (flopping), για πέναλτι
71΄ αριστερό συρτό σουτ του Σερέπα περνάει σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι
84΄ φάση διαρκείας στο τέρμα του Πανελευσινιακού, πρώτο κόρνερ, κεφαλιά του Έβερετ προς το τέρμα, ανάποδη κεφαλιά αμυντικού του Πανελευσινιακού στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Δεύτερο κόρνερ ο Δρίτσας στέλνει γράφει το 1-1 με κοντινό δυνατό σουτ.
88΄ 1-2 ο Σερέπας κατεβάζει τη μπάλα παράλληλα με την αριστερή γραμμή του πλαγίου άουτ, συγκλίνει στο ύψος της μικρής περιοχής πλησιάζει προς τη γραμμή του άουτ, στέλνει τη μπάλα στην καριά της άμυνας και ο Πουλάκος με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

Επόμενος αγώνας του Βύζα εντός έδρας, υποδέχεται τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου

Διαιτητής: Φ. Ντάουλας,

Βοηθοί: Μ. Δημόπουλος, Γ. Κρέτσιμος
Παρατηρητής διαιτησίας: Ν. Παστρωμάς
Παρατηρητής αγώνα: Χ. Ασλανίδης
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Πανελευσινιακός (Γιάννης Ρόκας): Νικολάκης, Κακοσίμος Ε., Μιχαήλος (54΄ Μπουρντένης), Πετσίτης, Γουβαλάρης, Ατματζίδης, Μπέχλης, Τούσης, Παντελίδης (68΄ Αμπαζάι), Παπαδάκης, Κακοσίμος Γ.
Αναπληρωματικοί: Μαρινόπουλος, Σκλιάς, Ζίου, Αραπάκης, Τσακουρίδης

Βύζας (Μάκης Πανταζής): Κατσικούρης, Μάλλης (89΄ Μαυρονάσος), Χάρμπαλης (55΄ Πουλάκος), Έβερετ, Εμετό (46΄ Καραγιάννης), Φλέγκας, Βούκα, Κουρκούτης, Δρίτσας, Κλωνάρης, Σερέπας (89΄ Μαυρονάσος)
Αναπληρωματικοί: Κουφής, Μήτσος, Ανδρέου