Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας κ. Ευάγγελος dalakas_200Δαλάκας χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων να αγοραστεί από τον Δήμο οικόπεδο στο οποίο θα κατασκευασθούν δεξαμενές τροφοδοσίας του δικτύου ύδρευσης της περιοχής.

Θεωρεί την εν λόγω απόφαση ως ένα καθοριστικό βήμα προς την πραγματοποίηση του έργου.

Η ανακοίνωση

«ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ……
Ακόμα ένα καθοριστικό βήμα έγινε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγάρων, 19-10-16, για την πολυπόθητη υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και δημοπράτησης του έργου κατασκευής αγωγού και δεξαμενών ύδρευσης στην περιοχή της Κινέττας.

Αποφασίσθηκε ομόφωνα η αγορά του οικοπέδου στη θέση Πανόραμα όπου θα κατασκευαστούν οι δεξαμενές. Έτσι φαίνεται να ευοδώνεται η αρχή ενός έργου, που θα εγκρίνει η περιφέρεια και ξεκίνησε επί δημαρχίας του κ. Μαρινάκη, συνεχίζεται επί δημαρχίας του κ. Σταμούλη, έπειτα από συνεχείς προσπάθειες των κατοίκων της Κινέττας, των συλλόγων της Κινέττας και της Ομοσπονδίας.

Απομένει η έγκριση από την ΕΥΔΑΠ για να κατατεθεί ο φάκελος και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες δημοπράτησης. Λόγω της σοβαρότητας του έργου η Ομοσπονδία Σ. Κινέττας θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία και θα ενημερώνει υπεύθυνα για την όποια πρόοδο του έργου τους συμπολίτες μας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ. Κινέττας
Ευάγγελος Δαλάκας»