Το Δημόσιο ΙΕΚ Σαλαμίνας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για το φετινό έτος κατάρτισης 2019-2020 ολοκληρώθηκαν οριστικά οι εγγραφές στο Α΄ εξάμηνο και έκλεισε από τη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης η σχετική πλατφόρμα.
Ο τελικός αριθμός των νέων καταρτιζομένων στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας στις επτά νέες ειδικότητες/τμήματα που λειτουργούν στο Α΄ εξάμηνο ανέρχεται στους 173.

Ειδικότερα, στην ειδικότητα Τέχνη Δημιουργικής Γραφής πραγματοποιήθηκαν 30 εγγραφές, στην ειδικότητα Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου 29 εγγραφές, στην ειδικότητα Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής 28 εγγραφές, στην ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής 23 εγγραφές,  στην ειδικότητα Βοηθός Φαρμακείου 23 εγγραφές, στην ειδικότητα Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων 22 εγγραφές και τέλος, στην ειδικότητα Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού  Γραφείου 18 εγγραφές.

Επιπλέον λειτουργούν και δύο ειδικότητες/τμήματα στο Γ΄ εξάμηνο με  40 καταρτιζόμενους (21 στην ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής και 19 στην ειδικότητα Βοηθός Φαρμακείου), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των καταρτιζομένων στους 213.