Την άνοδο του τμήματος κατηγορίας παίδων της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος στην Β΄ κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ πανηγυρίζουν τα μέλη των κυανόλευκων με την παρακάτω ανακοίνωση
“ΑΝΟΔΟΣ
Το ΠΑΙΔΙΚΟ μας στην Β’ Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ!
Ο 1ος στόχος επετεύχθη!
ΝΕΜ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 63-47
2 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί και η Β’ Φάση του πρωταθλήματος Παίδων της Γ’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα μας γίνεται η 1η χρονολογικά ομάδα, απ’ όλους τους ομίλους, που εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό της στην επόμενη τη τάξει κατηγορία!
Τι κι αν τερμάτισε 2η στην πρώτη φάση των αγώνων.
Τι κι αντιμετώπισε τον μέχρι πρότινος αήττητο Προφήτη Ηλία.
Τι κι αν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.
Τα παιδιά του coach Γιαννόπουλου υπερέβαλαν εαυτούς και μας χάρισαν με πανηγυρικό τρόπο την επίτευξη του 1ου από τους 4 στόχους του Οργανισμού μας για την φετινή αγωνιστική σεζόν.
Τώρα, τα παιδιά θα αγωνιστούν στο final 6, με τις υπόλοιπες 5 πρώτες ομάδες των ομίλων, για τα 3 μετάλλια, έχοντας όμως εξασφαλίσει την άνοδο.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους μαθητές και πρεσβευτές της Σχολής μας, στον coach Γιαννόπουλο, στον Τεχνικό Διευθυντή του Σχολείου μας coach Μπαστούνη και στους 2 ακούραστους εφόρους της Σχολής Χρήστο Μουστάκα και Νίκο Χαλόφτη.
Είναι μόλις ο 2ος χρόνος από την ίδρυση της Σχολής μας και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.
Είμαστε τόσο περήφανοι γιατί σε καιρούς δύσκολους, που όλοι κοιτάνε την «βιτρίνα», εμείς επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο της διπλής στόχευσης (και αντρικό και υποδομές) με τεράστια έξοδα και πολύ κόπο & θυσίες & η προσπάθειά μας απέδωσε καρπούς.
Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα
γιατί αγαπάμε την ομάδα μας, αγαπάμε την δουλειά μας και κυρίως
γιατί …αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε…
Συνεχίζουμε με το Εφηβικό και με το καμάρι μας, την μοναδική διαφήμιση της πόλης μας, την Αντρική μας”.