Για ακόμα μια φορά  ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων, ΟΦΑΦΑ.  συμμετείχε στο αγωνιστικό φεστιβάλ ταεκβοντο Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος και τελούσε υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.).

Για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων  στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε  ο αθλητής  Στυλιανός Παπαελευθερίου  ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία έως -27 kg (γεν. 2009) ο οποίος ανταγωνίστηκε 46 αθλητές.
Την 2η θέση στο βάθρο και το αργυρό  κατέκτησε ο Τέλης Λουκάς στην κατηγορία έως – 53 kg (γεν.  2007)
Ο Ιωάννης Μουστάκας αγωνίστηκε στην κατηγορία έως -37kg(2007), ο Ιωάννης Λαγός στην κατηγορία έως -49 kg (2006).

Το 7ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και έλαβαν μέρος περίπου 1800 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 έως 11 ετών.
Οι αυριανοί πρωταγωνιστές του Ελληνικού Ταεκβοντό, έδωσαν δείγματα της αγωνιστικής τους αξίας, σε μια διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα παγκοσμίου κλάσεως διοργανώσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους  αθλητές  του οι οποίοι συμμετείχαν στο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim e Liu  και επέδειξαν αγωνιστική ετοιμότητα, πειθαρχεία και πάθος για τον αγώνα, επίσης συγχαίρει την προπονήτρια  Αναστασία Λουκοπούλου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου.