Ένα ασημένιο,  ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλές διακρίσεις ήταν η συγκομιδή για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων στο  4ο Διεθνές κύπελλο  Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής  Armonia Cup. Απέδειξαν έτσι οι αθλήτριες του δημοφιλούς συλλόγου από τα Μέγαρα το επίπεδο και τις προοπτικές τους.

Στο 4ο  Διεθνές κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής Armonia Cup το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη (κλειστό γυμναστήριο Σίνδου) από  28 εως 30  Απριλίου 2017  ο σύλλογος συμμετείχε με οκτώ αθλήτριες.
Στην κατηγορία παγκορασίδων αγωνίστηκαν σε πρόγραμμα με μπάλα και σε πρόγραμμα χωρίς όργανο οι αθλήτριες:
Αγλαϊα Παπαπανούση (αργυρό μετάλλιο σε πρόγραμμα με μπάλα),  Σοφία Σβίγκου ( 6η θέση σε πρόγραμμα με μπάλα), Ελισσάβετ Βόρδου και Ελένη Σαμούρη.
Στην κατηγορία κορασίδων  αγωνίστηκαν σε πρόγραμμα με στεφάνι και σε πρόγραμμα με μπάλα οι αθλήτριες:
Ιφιγένεια Σάλτα (χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι και 4η θέση στην μπάλα) και Βασιλική Γκοσδή (5η θέση στην μπάλα και 7η θέση στο στεφάνι).
Στην κατηγορία των νεανίδων αγωνίστηκε σε πρόγραμμα με μπάλα η αθλήτρια Μαρία- Γεωργία Βαρελά  και η οποία κατέλαβε την 8η θέση.
Στην κατηγορία minis αγωνίστηκε σε πρόγραμμα χωρίς όργανο η αθλήτρια Αιμιλία Καστάνη οποία κατέλαβε την 7η θέση.

Στο διεθνές κύπελλο , το οποίο συνδιοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με τον αθλητικό σύλλογο Αρμονία Δήμου Δέλτα, συμμετείχαν περισσότερες από 390 αθλήτριες, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και άλλες εννιά χώρες, Γερμανία, Ουκρανία, Κύπρος, Σερβία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Φινλανδία, Ρωσία, Τουρκία.
Το επίπεδο της  διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό και οι αθλήτριες οι οποίες συμμετείχαν στους αγώνες παρουσίασαν προγράμματα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και δυσκολίας.

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΑΦΑ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου και στην προπονήτρια τους Ειρήνη Σιδηροπούλου, επίσης συγχαίρει τους διοργανωτές  των αγώνων για την άψογη διοργάνωση και ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν το σύλλογο στις δραστηριότητες του».

Για το Δ.Σ
Ο Προεδρος
Κλεάνθης Βαρελάς