Συγχαρητήρια και ευχές στον Γιάννη Σάλτα για την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ατρόμητο Αθηνών εκφράζει ο Βύζας Μεγάρων.

“Με μεγάλη χαρά, πληροφορηθήκαμε ότι ο συμπολίτης μας 18 ετών τερματοφύλακας Γιάννης Σάλτας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η εξέλιξη του, ικανοποιεί όλους όσους πίστεψαν στο ταλέντο ενός παιδιού που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις εγκαταστάσεις «Megara Sports Club», εκεί που τα τελευταία χρόνια προπονούνται τα παιδιά της ακαδημίας του Βύζαντα, μαθαίνοντας αρχικά τα «μυστικά» της θέσης του τερματοφύλακα από τον γυμναστή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κόκκαλη, σημερινό γενικό αρχηγό της ομάδας μας.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις αλλά και οι εκπληκτικές του εμφανίσεις με τις μικρές ομάδες του Ατρόμητου αποτέλεσαν «σκαλοπάτι» για την ανάδειξη του και την προώθησή του στην επαγγελματική ομάδα.

Συγχαίροντας πρωτίστως την οικογένειά του που στάθηκε στο πλευρό του στηρίζοντας με πολύ κόπο τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, ευχόμαστε στο Γιάννη να έχει υγεία για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κάνοντας μας όλους υπερήφανους.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννα Ρήγα
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αντώνης Υψηλάντης