Ισόπαλοι με 2-2 ήλθαν ΠΑΟΚ Μάνδρας και Βύζας Μεγάρων, με τους Μεγαρείς να περνούν στη φάση των τεσσάρων.
Στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της 3ης φάσης στην Δυτική Αττική ο ΠΑΟΚ Μάνδρας και ο Βύζας Μεγάρων σε ένα κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο, Φράγκειο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μάνδρα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 (ημίχρονο 0-2) με τους Μεγαρείς να παίρνουν την πρόκριση αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με 3-0 (τέρματα 5-2).

Με το δίδυμο στο πάγκο του Βύζα Δημήτρης Κόκκαλης και Λευτέρης Σταμέλος ο Βύζας πέτυχε το σκοπό του.
Ως προς τα αγωνιστικά, παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με 0-2 (Καλέμι 5′ και Τοπτσίδης 43′) .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Κάσδαγλης ανακάτεψε την τράπουλα και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσια με τέρματα του Κακοσίμου 70′ με πέναλτι (ανατροπή Πλάτανου από τον Μουσκάι), και Εβερετ 90′.

Ο Βύζας είχε δύο δοκάρια, Χάρμπαλης 25΄και Καλέμι 53′ , ενώ ο ΠΑΟΚ ένα με τον Ριζάι στο 71′.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιώργου Φίτσα.
Βοηθοί: Κ. Οκονόμου, Χ. Μανούρας
Παρατηρητής αγώνα: Πάρης Τσιμίκος

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ (προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): Τσαπάρας, Ριζάι, Πλάτανος, Έβερετ, Τζαφεράκος, Μετάι (59′ Καζαντζίδης), Κακοσίμος, Μαντζιούρας (65′ Μήνας), Κώνστας (53′ Βούκα), Λόλι, Λάσκος (83′ Βατσάκης).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ξενάκης (78′ λόγω τραυματισμού Κουφής Δ), Μουσκάι (79′ Χριστόπουλος), Χάρμπαλης, Πατσιονίδης, Βελέντζας, Νάκας, Τοπτίδης (77′ Χατζής), Σιδέρης, Παπαδάκης, Κλωνάρης, Καλέμι (61′ Καλτσάς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο Μάνδρας θα κλείσει απο τις 23/12 έως 10/1 λόγω επισκευής του χλοοτάπητα.

Ρεπορτάζ-Φωτό:
ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ