Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Βύζας Μεγάρων μετά την παραίτηση του Βασίλη Στασινόπουλου.
Ο άνθρωπος ο οποίος έχει κληθεί πολλές φορές από τον Βύζαντα να αναλάβει την ομάδα στα δύσκολα,  αυτή τη φορά παραιτήθηκε μετά από την εντός έδρας ισοπαλία των κιτρινόμαυρων με τον ουραγό Εθνικό Πανοράματος. Είχε προηγηθεί η ευρεία νίκη επί του Μανδραϊκού, η άλλη ισοπαλία εντός με τον Απόλλωνα Ποντίων ο οποίος είναι ένας από τους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ εθνική καθώς και η νίκη με 0-3 επί της νεοφώτιστης Λαμπερής στην πρεμιέρα.

Δεν έχει γίνει γνωστή η επίσημη θέση του Βύζαντα επί της παραίτησης αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ. Στασινόπουλος και ο πρόεδρος του Βύζαντα Λεωνίδας Νικολάου συνδέονται με προσωπική φιλία.
Μάλιστα μετά την γκέλα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Ποντίων και σε απάντηση επικριτικών σχολίων για εκείνο το αποτέλεσμα είχε δηλώσει ότι αυτός και ο Στασινόπουλος πάνε πακέτο.

Πάντως όπως υποστηρίζεται επισήμως ο Βύζας ψάχνει αντικαταστάτη και μάλλον σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Έχουν πέσει διάφορα ονόματα στο τραπέζι αλλά οι πηγές μας ζήτησαν να μη γίνει αναφορά σε κανένα όνομα, άρα όλες οι πιθαντότηες με τους υποψήφιους προπονητές προς το παρόν παραμένουν ανοικτές.