Η Α.Ε. ΤΙΤΑΝ  διέθεσε ποσότητες υλικού οδοστρωσίας 3α μετά από σχετικά αιτήματα του Δήμου Μεγαρέων.odostrwsia1_300
Το υλικό χρησιμοποιήθηκε για τη διαμόρφωση δρόμων.
Για την εν λόγω χορηγία ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης έστειλε την εξής ευχαριστήρια επιστολή.

« Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες για άλλη μία φορά προς την  Εταιρία ΤΙΤΑΝ Α.Ε για την πολύτιμη βοήθεια, που μας προσέφερε με την διάθεση υλικού οδοστρωσίας 3Α.

Η Διοίκηση του Δήμου μας χαιρετίζει τις ενέργειες κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας της εταιρείας σας και είναι ευγνώμων για την συνολική συνεισφορά σας ως σήμερα στο έργο του Δήμου μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο την δύσκολη οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι Δήμοι τα τελευταία χρόνια εξ’ αιτίας της οικονομική κρίσης, που ταλανίζει την χώρα μας, όσο και την τεράστια έκταση του Δήμου Μεγαρέων  (330 τ.χλμ) μπορεί κανείς να υπολογίσει το μέγεθος της δυσκολίας συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών του τεράστιου οδικού δικτύου του Δήμου μας, ιδιαίτερα κατά των διάρκεια της χειμερινής περιόδου, που εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η χορηγία λοιπόν, που προσφέρατε στον Δήμο Μεγαρέων κρίνεται μεγάλης σημασίας, καθώς όχι μόνο συμβάλλει στην ομαλότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας, αλλά και στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας.
Θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική σας αυτή χειρονομία.»