Ο Γιώργος Ζαχαριάδης δρομέας υπεραποστάσεων ολοκλήρωσε έναν ακόμα άθλο του σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2019. Διένυσε τρέχοντας τη διαδρομή Κωνσταντινούπολη, Νέα Φιλαδέλφεια, Μέγαρα, απόσταση περισσότερη από 1200 χιλιόμετρα, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στους προγόνους του, είναι Πόντιος.
Ο συμβολισμός είναι μεγάλος. Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι έδρα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, ΑΕΚ, και τα Μέγαρα είναι η πόλη από την οποία κατήγετο ο Βύζας ο οποίος εποίκισε περιοχή του Βοσπόρου την οποία οι έποικοι ονόμασαν Βυζάντιο και αργότερα ονομάσθηκε Κωνσταντινούπολη.
Η διαδρομή Κωνσταντινούπολη – Μέγαρα ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 20 του ίδιου μήνα. Μαζί του, μετέφερε μια μικρή ποσότητα χώματος ως μια κίνηση ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών.

Στο χώρο όπου βρίσκεται το άγαλμα του Βύζαντα, ψηλά στο λόφο Κουρκούρι, ο Δήμαρχος και άλλοι πολίτες των Μεγάρων υποδέχθηκαν τον δρομέα ο οποίος συνοδευόταν στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής από τον δικό μας δρομέα υπεραποστάσεων Παναγιώτη Μαργέτη.

Ο Ζαχαριάδης έχει τερματίσει τέσσερις φορές στο Σπάρταθλο.
Καταγόμενος από τον Πόντο, το 2015 ανέλαβε το υπεράνθρωπο εγχείρημα, να ενώσει με τον ίδιο τρόπο την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα με την Παναγία Σουμελά στη Βέροια, απόσταση 2000 χιλιομέτρων την οποία διήνυσε σε 27 ημέρες.