Θερμές ευχαριστίες προς τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας εκφράζει σε επιστολή της η Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ελευσίνα – 2023 για την φιλοξενία και την συνδρομή του Οργανισμού στην υλοποίηση του έργου “Το Athens Open Air Film Festival στην Ελευσίνα”και ειδικότερα για τις κινηματογραφικές προβολές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Χερσαία  Ζώνη Λιμένα Λιμένα Ελευσίνας, περιοχή Βλύχα  και σε  χώρο αρμοδιότητας Ο.Λ.Ε. ΑΕ, στις  23 και 26 Ιουλίου.

Στην  επιστολή τονίζεται η “σπουδαιότητα της ενεργοποίησης της χερσαίας ζώνης, η οποία σηματοδοτεί τον επαναπροσδιορισμό της Ελευσίνας ως χώρο Πολιτισμού”.

“Ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της αγαστής συμπόρευσης στο πλαίσιο των πολιτιστικών μας κοινών στόχων στην Ελευσίνα” αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ συγχαρητήρια απευθύνονται και προς το προσωπικό του Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την συμβολή του στην υλοποίηση του έργου.

Και ο ΟΛΕ, με τη σειρά του, επισημαίνει ότι αυτήν την περίοδο υλοποιούνται τα όσα έχει δηλώσει εξ αρχής ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Απόστολος Καμαρινάκης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι “μπορούν να συνυπάρξουν ο εμπορικός χαρακτήρας και ο πολιτιστικός χαρακτήρας του Λιμένα Ελευσίνας”.

Ο ΟΛΕ θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τις πολιτιστικές δράσεις της Ελευσίνας- 2023, στο πλαίσιο του  Σύμφωνου  Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο φορείς σε θέματα Πολιτισμού. Καταλήγει ο κ. Καμαρινάκης.