Σε μια ακόμα κοινωνική δραστηριότητα προβαίνει ο Όμιλος Φίλων Ανάπτυξης και Αθλητισμού Μεγάρων εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους.agkalia_350
Συγκεντρώνει απαραίτητα είδη για τα παιδιά του συλλόγου «Η Αγκαλιά».

Για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΟΦΑΦΑ Κλεάνθης Βαρελάς ο οποίος απευθύνει έκκληση σε φίλους και γνωστούς να ανταποκριθούν προσφέροντας κυρίως γάλα και πάνες.

Όμιλος Φίλων Αθλητισμου και Φυσικής Ανάπτυξης
Αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο Γ.Γ.Α
Νίσσου 10 Μέγαρα 19100
τηλ.2296024087

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης (Ο.Φ.Α.Φ.Α) Μεγάρων στο πλαίσιο  των εορτών των Χριστουγέννων θα συγκεντρώσει απαραίτητα είδη για τα παιδιά του συλλόγου «Η Αγκαλιά».
Τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται να συγκεντρωθούν είναι:

ofafa_new_250ΓΑΛΑ  ΕΒΑΠΟΡΕ: NOULAC (μεγαλύτερη ανάγκη), NOUNOU KID , NOUNOU
ΓΑΛΑ 1ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ: FRISOLAC, NAN  Ι, ALMIRON Ι
ΓΑΛΑ 2ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ: FRISOMEL, NAN II, ALMIRON II, RONTAMIL II
ΓΑΛΑ 3ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ: ALMIRON III, ALMIRON GROWNING UP 1+

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ
ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΡΟΙ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ.

ΤΡΟΦΙΜΑ (μακράς διαρκείας): ΛΑΔΙ

Η συλλογή των ειδών θα ξεκινήσει από τις 9/12/016 και θα ολοκληρωθεί στις 22/12/016.
Ο χώρος που θα συγκεντρωθούν τα είδη είναι τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Νίσσου 10 στα Μέγαρα.
Επίσης στο γυμναστήριο Academy Sports Club στην  οδό Σπ. Καραγιώργου από 08:00 έως 23:00

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του.

Είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1998, εγγεγραμμένο στα μητρώα των Μ.Κ.Ο. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εθνικό Μητρώο με αριθμό 09110ΦΣΕ16006Ο12Ν/0612 και Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων: 09110ΦΣΕ16006Ο12Ν/0539).

Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Στόχος της Αγκαλιάς είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα. Στηρίζει το θεσμό του γάμου και της οικογένειας και ενθαρρύνει την τεκνογονία.