Σε Διεθνές Τουρνουά Συλλόγων ενόργανης γυμναστικής, το οποίο διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυμναστικής της Βουλγαρίας στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ πρόκειται να συμμετάσχει ο Νηρέας Νέας Περάμου μετά από επίσημη πρόσκληση των διοργανωτών.

Το τουρνουά διεξάγεται από 27 έως 29 Οκτωβρίου και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν διακεκριμένοι αθλητές συλλόγων προκειμένου, εκτός του αγωνιστικού μέρους, αθλητές και προπονητές να ανταλλάξουν γνώση και εμπειρία.

Η συμμετοχή προσφέρει διεθνή εμπειρία και διάκριση στον Νηρέα ο οποίος συμμετέχει με τις αθλήτριες Μαρίζα Κοκκώνη, Νεκταρία Χατζηαντωνίου, Αθανασία Καραχάλιου, Νικολέττα Καριώρη και Δανάη Σύρρακα και οι οποίες θα αγωνισθούν στο σύνθετο ατομικό και στο σύνθετο ομαδικό.
Οι αθλήτριες συνοδεύονται από την αρχιπροπονήτρια Σοφία Τσεγκέλη.
Αρχηγός αποστολής ο Δημήτρης Τσεγκέλης, Έφορος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Νηρέα.

Ο Νηρέας ανακοινώνει μεταξύ άλλων: « Η πρόσκληση αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και την πόλη μας και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι αφενός θα δώσουμε στις αθλήτριές μας την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε υψηλού επιπέδου αγώνες, αφετέρου να εκπροσωπήσουμε και να τιμήσουμε την πόλη μας στο εξωτερικό.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «Megara Resins» Αναστάσιος Φάνης Α.Ε. για την χορηγία – κάλυψη των εξόδων διακίνησης και διαμονής της αποστολής των αθλητών και των επισήμων συνοδών».