Την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση του 1ου Βυζαντινού Αγώνα δρόμου 50 χιλιομέτρων εκφράζει με δημόσια επιστολή του ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μεγάρων Μάκης Λέλης.

«Πιστεύω και εύχομαι, ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει θεσμός»

«Την εβδομάδα που πέρασε, πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα ο 1ος Βυζαντινός αγώνας 50 χιλιομέτρων.
Ένας αγώνας, που στέφθηκε με επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτόν συμμετείχαν αθλητές αγώνων υπεραπόστασης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας αυτός, αποτέλεσε ιδέα του συμπολίτη μας αθλητή μεγάλων αποστάσεων Δημήτρη Βόρδου, τον οποίο οφείλω να συγχαρώ δημόσια.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον συναθλητή του Δημήτρη, δρομέα του «Όρσιππου Μεγάρων», Παναγιώτη Μαργέτη που και αυτός στήριξε την ιδέα, παίζοντας με την εμπειρία του σημαντικό ρόλο, ώστε η διοργάνωση του 1ου Βυζαντινού αγώνα να έχει επιτυχία.
Δεν πρέπει όμως να παραλείψω να αποδώσω τα εύσημα, τόσο στην πρόεδρο του «Ηρόδωρου» Γιάννα Ρήγα, όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, που από την αρχή αγκάλιασαν την ιδέα του κ. Βόρδου, την στήριξαν και με κοινή προσπάθεια την έκαναν πράξη.
Πιστεύω και εύχομαι, ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει θεσμός για το Δήμο μας, όπως έγινε πριν από αρκετά χρόνια και ο «Ημιμαραθώνιος Στα Χνάρια του Παυσανία».
Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους, από όπου και αν προέρχονται, όχι μόνο πρέπει να ενθαρρύνονται, αλλά και να στηρίζονται από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, προς όφελος των δημοτών και της τοπικής οικονομίας».

Με τιμή
Μελέτης Λέλης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος