Τη σημασία της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνει με επιστολή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαρέων Μάκης Λέλης, κάνοντας αναφορά σε αγροτικά θέματα. Ο κ. Λέλης τονίζει ότι μέσω της επίσκεψης έγιναν περαιτέρω γνωστές οι βασικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και εκφράζει την ακράδαντη πίστη του ότι ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής και τους επιχειρηματίες όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας.

Ευχαριστήρια επιστολή

Η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε την επαφή με τον αγροτικό κόσμο αλλά και με φορείς της περιοχής μας, τον Οκτώβριο του 2016 που σηματοδοτήθηκε με την επίσκεψη στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο κλιμακίου του κόμματος με επικεφαλής τον τότε Τομεάρχη Αγροτικού κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Σκοπός όλων, ήταν να καταγραφούν και να αναδειχτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες, πτηνοτρόφοι, κτηνοτρόφοι, παραγωγοί κηπευτικών, αλιείς, οστρακοκαλλιεργητές, αλλά και να γίνουν γνωστές οι βασικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα αγροτικά ζητήματα, σε μια περιοχή που η τοπική της οικονομία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Η έλευση του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στα Μέγαρα, ήταν επακόλουθο της πρωτοβουλίας που είχα λάβει ως Θεματικός Αγροτικού Τομέα στην Δυτική Αττική τον Οκτώβριο του 2016 σε συνεργασία με την Γραμματεία Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας. Και συγκεκριμένα με τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τον Διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικού κ. Βασίλη Χριστοδουλάκη.

Πιστεύοντας ακράδαντα πως ο Πρόεδρος μας θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στον αγροτικό κόσμο της περιοχής αλλά και την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα όχι μόνο για τα Μέγαρα αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση της επίσκεψης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θερμές ευχαριστίες, στην Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξη και τροφίμων του κόμματος κ. Φωτεινή Αραμπατζή, στον Περιφερειάρχη του κόμματος κ. Αθανάσιο Δρένη, στον Πρόεδρο της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Λινάρδο, στον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου κ. Γιώργο Σακελλαρίου, στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων κ. Σωτήρη Πιλίλη, στον π. Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γιάννη Μαρινάκη, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες και εκπροσώπους του αγροτικού και πτηνοτροφικού κλάδου που υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα τον κ. Μητσοτάκη.

Ευχή όλων μας η επόμενη επίσκεψη – υποδοχή του Κυριάκου στα Μέγαρα να πραγματοποιηθεί κατέχοντας το αξίωμα του Πρωθυπουργού.

Με εκτίμηση

Μελέτης Λέλης
Θεματικός Αγροτικού ΝΟΔΕ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μεγάρων