Ερώτηση προ ημερησίας διατάξεως προς τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη υπέβαλε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελάς στην συνεδρίαση της 5ης Απριλίου 2017.
Το θέμα αφορούσε στην έλλειψη υποδομών στην Βιομηχανική Περιοχή στη θέση Παππά Περιβόλι. Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν οδικές υποδομές ούτε πινακίδες σήμανσης ούτε φύλαξη με αποτέλεσμα η περιοχή να μην ελκύει ενδιαφερομένους οι οποίοι θα εδράσουν επιχειρήσεις και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
Ο κ. Βαρελάς ζήτησε να πληροφορηθεί τις προθέσεις του Δημάρχου για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

Επίσης ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του κ. Σταμούλη σε περιφερειακό κανάλι της τηλεόρασης, με θέμα τα μαγαζιά που βάζουν λουκέτο ζήτησε από τον Δήμαρχο να γνωστοποιήσει τις σκέψεις του για την πιθανή παροχή βοήθειας από την πλευρά του δήμου στους ελεύθερους επαγγελματίες που φυτοζωούν.

Ο κ. Σταμούλης απάντησε σχετικά με το δεύτερο θέμα ότι η Διοίκηση έχει δώσει δείγματα γραφής αφού με πολλούς τρόπους έχει προσφέρει τη βοήθειά της.
Αναφέρθηκε σε επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία έχουν διοργανωθεί, στην πρόθεση του Δήμου να δημιουργήσει αγροτικό τεχνολογικό πάρκο ενώ υπενθύμισε τις προσπάθειες εξωστρέφειας μέσω της έκθεσης Μεγάρων Γη.
Βοήθεια και υποστήριξη τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν μακροπρόθεσμα.

Για τις ελλείψεις στη Βιομηχανική Περιοχή στην θέση Παππά Περιβόλι ο κ. Σταμούλης δεν έδωσε απάντηση.