Ευχαριστήρια επιστολή και περιγραφή της τελετής κοπής της βασιλόπιτας την 20η Ιανουαρίου.

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων πρωτοτυπεί στην κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα του «Dionysos Palace», συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό!

Αφού ευλόγησε ο π. Ιωάννης Κάρκας την βασιλόπιτα ακολούθησε η παρουσίαση δύο κωμικών μονόπρακτων “Για δέσιμο” και “Μακαρόνια σως” του Μεγαρίτη  σκηνοθέτη Νίκου Ηλιόπουλου.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης έκανε την απονομή της τιμητικής πλακέτας του ηθοποιού, συγγραφέα και σκηνοθέτη Νίκου Ηλιόπουλου και ευχήθηκε σε όλους, δίνοντας τα εύσημα στο Δ.Σ για την πρωτοτυπία αυτή.

Ευχαριστούμε την Πηνελόπη Συριοπούλου και τον Χρήστο Στρατούρη για τη συμμετοχή τους στο μονόπρακτο “Γιά δέσιμο”, την Ρόζα Χατζηγιάννη και τον Γιάννη Παπασίδερη για το μονόπρακτο “Μακαρόνια σως”, για την χειροποίητη βασιλόπιτα τον φούρνο του Μάρα, την κ. Ελένη Λιβανού  για την προσφορά των δύο φλουριών και την αθλητική εταιρία Prosportual γιά την χορηγία της επιταγής του τρίτου φλουριού, την Εφημερίδα “Τρουπίτη” και τον κ. Άκη Καλόξυλο, το “megaraorg.” και τον κ. Γιάννη Οικονομόπουλο.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, γιατί η παρουσία σας έδωσε επιτυχία στην εκδήλωση αυτή!»