Σε σωστή βάση κινείται ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων ο οποίος συμμετέχει φέτος με ομάδα κατηγορίας ανδρών στην Δ΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
Φέτος η ομάδα του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις οι οποίες έχουν προκύψει από αυτήν την απόφαση των διοικούντων. Στο μεταξύ τα τμήματα υποδομών λειτουργούν με στόχο το μέλλον.
Είναι δύσκολο να σταθεί μια νοεφώτιστη ομάδα αξιοπρεπώς, γεγονός το οποίο πράττει ο Γυμναστικός με επιτυχία.

Μετά το δυνατό παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία είναι φανερό ότι οι άνθρωποί του έχουν πλήρη επίγνωση των περιστάσεων και επενδύουν για το μέλλον.

ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

«Την Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, έκανε η ανδρική ομάδα του Γυμναστικού στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ “Αλέκος Σάλτας” την προσπάθειά του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, με έναν αξιόλογο αντίπαλο, τον Αετό Καλλιθέας, χωρίς να καταφέρει να είναι η απόδοσή του άξια της ικανότητάς του, με τελικό σκόρ  52-77.

Το μικρό της ηλικίας των παιχτών στην πλειοψηφία τους, η έλλειψη παιχνιδιών, εμπειρίας και χρόνου, ο οποίος χρειάζεται, ώστε να είναι η ομάδα μας υγιείς, ανταγωνιστική και αποδοτική, είναι τα κυριότερα αίτια, ώστε οι παίχτες μας να μην έχουν ακόμα αποτέλεσμα ισάξιο της ικανότητάς τους, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, αλλά και όλους που μας τιμούν με την παρουσία τους».