Συγχαρητήρια στη Μαίρη Οικονομοπούλου, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της κοσμετολογίας στο Λονδίνο, απευθύνει με επιστολή του ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Η κ. Οικονομοπούλου πρόσφατα βραβεύτηκε για τη δραστηριότητά της από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Διεθνών Επιχειρηματιών  GIWA αφού έχει λανσάρει το δικό της εμπορικό όνομα «AKRABOUTIQUE» με εξειδίκευση στην παρασκευή διαφόρων κατηγοριών βερνικιού για τα νύχια χεριών και ποδιών.

Γράφει ο κ. Σταμούλης

«Επιθυμώ εκ βάθους καρδίας να συγχαρώ την κ. Μαίρη Οικονομοπούλου, για την επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα της στο Λονδίνο.  Άξια κόρη, άξιων γονέων και φίλων.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι Έλληνες, όπου γης διακρίνονται και διαπρέπουν και φυσικά αυτές οι διακρίσεις κι επιτυχίες αντανακλούν και στην Ελλάδα μας αλλά και στο Δήμο Μεγαρέων.

Εύχομαι στην Μαίρη να συνεχίσει την δημιουργική της προσπάθεια και να έχει καλή τύχη στη ζωή της και θερμά συγχαρητήρια στους γονείς της στον Γιάννη και την Γωγώ, να την χαίρονται και να την καμαρώνουν όπως επιθυμούν.»