Συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για ανακατασκευή παιδικής χαράς στην πυρόπληκτη Κινέττα, κατόπιν και πρότασης του βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης (16/9/2019) συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ύστερα και από εισήγηση του Βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα εγκρίθηκε η χρηματοδότηση εκ μέρους του Συλλόγου για την ανακατασκευή Παιδικής Χαράς στον συνοικισμό Μαρούγκα στην Κινέττα Αττικής, η οποία καταστράφηκε από τις περσινές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου.

Ο κ. Κώτσηρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με αυτή την κίνηση ο ΔΣΑ δείχνει έμπρακτα την διαχρονική κοινωνική του ευαισθησία και αποδεικνύει ότι οι Έλληνες επιστήμονες βρίσκονται πάντα θετικά στο πλευρό της κοινωνίας.»

Η απόφαση του ΔΣΑ:

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΣΑ της 17.9.2019, κατόπιν διαλογικής συζήτησης, ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις:

….. Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του δικηγορικού σώματος, και σε εκτέλεση των προηγούμενων αποφάσεων του ΔΣΑ για την υποστήριξη των πυροπλήκτων συμπολιτών μας, αποφασίστηκε:
α) η διάθεση των υπολοίπων χρημάτων του ειδικού λογαριασμού υποστήριξης πυροπλήκτων στο Μάτι και στην Κινέτα για την αναδάσωση των δασικών εκτάσεων που κάηκαν στο Μάτι και
β) την ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο συνοικισμό Μαρούγκα της Κινέττας Αττικής, που επίσης κάηκε στην καταστροφική πυρκαγιά του 2018.