Συνεχίζει για τα φετινά Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο την παράδοσή της μεγάλης ποικιλίας αρτοσκευασμάτων και γλυκισμάτων ο Φούρνος «Μάριος».
Περισσότερο όμως απ’ όλα παραμένει σταθερά στην ποιότητα και στην παράδοση της εξυπηρέτησης και της ικανοποίησης των πελατών.
Με τα αγνότερα και καλύτερα υλικά ο «Μάριος» παρασκευάζει τα εξαιρετικά προϊόντα του καθημερινού μας τραπεζιού τα οποία έχουν αγαπήσει και στηρίζουν οι φίλοι πελάτες.

Η επιχείρηση όμως δεν ξεχνά, εκτιμά την προτίμηση και αγάπη των πελατών, και ανταποδίδει με καθημερινή προσφορά ψωμιού στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.
Με τη συγκεκριμένη χορηγία αλλά και άλλες έμμεσες σε αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης ο Φούρνος «Μάριος»  – με αυτόν τον καθημερινό και απλοϊκό τρόπο – δείχνει ότι έχει πλήρη συναίσθηση της υποχρέωσής του ως εταιρική ευθύνη προς την τοπική κοινωνία.

Και κατά την περίοδο 2016 – 2017 ο «Μάριος» περιμένει με αγάπη και εκτίμηση τους φίλους του να προσφέρει ποικιλία, ποιότητα και καλές τιμές στο γιορτινό και καθημερινό τραπέζι.