Στην επιχειρηματική προσπάθεια του Δήμου Ελευσίνας για ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων οι οποίες αναζητούν ευκαιρίες στον τομέα της καινοτομίας συμμετέχει ο Δήμος Μεγαρέων με τη συγκρότηση αποστολής.

Την λύση στην αναζήτηση νέων ευκαιριών για startups, για νέους επιχειρηματίες, επενδυτές, εκπροσώπους εταιριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιδιώκει να δώσει το StartupNow Forum, που διοργανώνεται στην Ελευσίνα στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2018.

Το SNF πραγματοποιείται σε συνεργασία με ποικίλους φορείς της επιχειρηματικής σκηνής της Ελλάδας: ιδιωτικές εταιρίες, δημόσιοι φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί επιχειρηματικότητας αποτελούν αρωγούς στο εγχείρημα που θα λάβει χώρα στην Ελευσίνα φέτος το Νοέμβριο με έναν από τους στρατηγικούς εταίρους την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2021.

Ο Δήμος Μεγαρέων μέσω των Τοπικών Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινoτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου και της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ.  θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά τους επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και όλους τους πολίτες οι οποίοι έχουν μία καινοτόμο ιδέα και θέλουν να την αναπτύξουν δημιουργεί επιχειρηματική αποστολή έως 20 ατόμων για να συμμετάσχει στο StartupNow Forum.

Η επιχειρηματική αποστολή σχεδιάζεται να αποτελείται από επιχειρηματίες ή πολίτες του Δήμου Μεγαρέων, οι οποίοι αναζητούν ένα από τα παρακάτω:

 1. Επιχειρηματικές συνεργασίες ή συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας. Θα έχουν την δυνατότητα να κανονίσουν προσωπικές συναντήσεις με στελέχη από 30 μεγάλες εταιρίες.
 2. Συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οργανισμούς της Ελλάδας όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο κλπ.
 3. Επιχειρηματικές συνεργασίες ή συμφωνίες με τις καλύτερες καινοτόμες τεχνολογικές εταιρίες – startups του ελληνικού οικοσυστήματος. Θα συμμετέχουν τουλάχιστον 80 νεοφυείς επιχειρήσεις από Ελλάδα, Αγγλία και Ισπανία.
 4. Εύρεση νέου ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πληροφορικής.
 5. Δωρεάν Εκπαίδευση και ενημέρωση των μέσω ειδικά διαμορφωμένων worksop και ομιλιών.
 6. Σύνδεση των πολιτών για να καταλάβουν τι είναι οι έξυπνες πόλεις μέσα από την συνομιλία τους με τους ανθρώπους που αναπτύσσουν αυτές τις εφαρμογές.
 7. Δωρεάν Δημοσιότητα και προβολή μέσα από την συμμετοχής τους.

Δηλώσεις Στοιχείων

Μπορείτε να κάνετε δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 21/11 στα παρακάτω στοιχεία:

 • Ν.Π.Ι.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ (ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ)
  Κεντρική πλατεία Μεγάρων – Ώρες: 08.00πμ – 15.00μμ
  19100 Μέγαρα
  Τηλ. 2296082747, 2296089150 Φαξ: 2296089121
  E-mail: dhkedhme@gmail.com , dkmegareon@gmail.com
 • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
  Δημοτικό Κατάστημα Νέας Περάμου – 25ης Μαρτίου 11 , Νέα Πέραμος – Ώρες: 08.00 – 15.00μμ
  Επικοινωνία: Τηλ & Φαξ: 2296032719, e-mail: dkneasperamou@gmail.com