Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Απασχόλησης, Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Μεγαρέων στο πλαίσιο στήριξης της οικογένειας καλεί εκπαιδευτικούς, δασκάλους και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, να στελεχώσουν εθελοντικά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, το οποίο θα λειτουργήσει μόνο χάρη στη δική τους προσφορά.

Παράλληλα καλούνται και οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και επιθυμούν τα παιδιά τους να ενταχθούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να απευθυνθούν στην έδρα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Πλούτωνος 3 (Πλακάκια), στον 1ο όροφο, Δευτέρα με Παρασκευή, 8:30 – 14:30, έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Αντιδήμαρχος, Ελένη Ρήγα, υπεύθυνη για τις Κοινωνικές υπηρεσίες έκανε την δική της έκκληση δίδοντας το δικό της μήνυμα.
«Οι εκπαιδευτικοί, ως κλάδος με πολλές ευαισθησίες λόγω της φύσης της δουλειάς τους, έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα κάθε είδους προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι μαθητές τους. Για αυτό το λόγο υπήρξαν οι πρώτοι που στάθηκαν δίπλα τους, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση στη χώρα μας, και προσπάθησαν στο μέτρο του δυνατού να δώσουν λύσεις. Αυτούς τους εκπαιδευτικούς, λοιπόν, καλούμε να στελεχώσουν για ακόμη μία χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το οποίο δεν θα καταφέρει να λειτουργήσει χωρίς την δική τους συμβολή».