Ως εντυπωσιακή χαρακτηρίζει, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, την διαμόρφωση της οδού Κολοκοτρώνη ο Δήμος Μεγαρέων προσθέτοντας ότι με την εν λόγω διαμόρφωση επετεύχθη μια «άριστη οπτική εικόνα και πολύ καλή κυκλοφοριακή λειτουργία.»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι παρεμβάσεις είναι έργο του Δήμου, δηλαδή μελέτη, επίβλεψη, τεχνικό και εργατικό προσωπικό , υποδομές φωτισμού, προμήθεια και φύτευση δενδρυλλίων κλπ.

Το έργο είναι ενταγμένο στα επιδιωκόμενα έργα της παρούσας Διοίκησης ενώ υπήρξε βοήθεια και υποστήριξη από τον επιχειρηματία κ. Σωτήρη Παπαηλία στον οποίο απευθύνονται ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Σημαντική υπήρξε (σ.σ. για την κατασκευή του έργου)  η βοήθεια και στήριξη του εκλεκτού συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Σωτηρίου  Κ. Παπαηλία, τον οποίο ευχαριστούμε, επαινούμε και συγχαίρουμε  δημόσια, ευχόμενοι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες, που έχουν την δυνατότητα, την διάθεση και την βούληση να προφέρουν στα κοινά και να βοηθήσουν τον Δήμο, προκειμένου αυτός να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες και να βελτιώσει το επίπεδο διαβίωσης αυτών».