Ο Δήμαρχος Μεγαρέων με επιστολή του συγχαίρει την Νεανική Εστία Μεγαρίδος για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Γ΄ εθνική κατηγορία.  Ο κ. Σταμούλης συγχαίρει την ομάδα, τον προπονητή και την διοίκηση του Μεγαρικού σωματείου και δηλώνει ότι αυτός προσωπικά αλλά και ο Δήμος θα βρίσκονται στο πλάι τους.

Επίσης προξενεί θετική εντύπωση το γεγονός ότι ο με έμφαση τονίζει ότι στο εξής η ΝΕΜ θα διαθέτει την δική της έδρα, το δικό της σπίτι στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού γυμναστηρίου στον νότιο τομέα της πόλης.

Είναι γεγονός πως ο κ. Σταμούλης έχει δείξει την στήριξή του προς τους κυανόλευκους με την φυσική του παρουσία σε πολλά εντός έδρας παιχνίδια αλλά και εκτός.

Δηλώνει λοιπόν ο Δήμαρχος Μεγαρέων

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι από το γεγονός της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΚΑΝΑ από την εκπληκτική ομάδα της ΝΕΜ και την πανηγυρική άνοδό της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Εξαιρετική η τιμή για τον ιστορικό Σύλλογο αλλά και για το Δήμο Μεγαρέων.

Η ομάδα αυτή, που διέπρεψε καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δίκαια και άξια κατέκτησε το Πρωτάθλημα εντυπωσιάζοντας τους πάντες μέσα κι έξω από τα Μέγαρα αφού η αγωνιστική απόδοση και τα αποτελέσματα των αγώνων, τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, ήσαν πρωτόγνωρα.

Η εντατική προσπάθεια όλων, η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η δύναμη ψυχής, η προσήλωση στον τελικό στόχο έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ΝΕΜ, στη Διοίκηση, στην προπονητική ομάδα αλλά και προσωπικά στον αρχιτέκτονα της θριαμβευτικής αγωνιστικής πορείας των πρωταθλητών τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΤΑΛΟ που πέτυχε κάτι το οποίο στην αρχή φαινόταν ως ακατόρθωτο.

Η επιτυχία αυτή δημιουργεί νέες καταστάσεις, μία νέα προοπτική και μία νέα εποχή στα πολιτιστικά και αθλητικά πράγματα του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Δήμος Μεγαρέων θα είναι αρωγός στη νέα πορεία της ΝΕΜ, θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον Σύλλογο στη νέα αγωνιστική περίοδο στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, προκειμένου να έχει την ευκαιρία νέων επιτυχιών και διακρίσεων και για το λόγο αυτό η ομάδα θα έχει το “δικό της σπίτι” στο ανακαινισμένο κλειστό Δημοτικό Στάδιο στο Μελί, που πολύ σύντομα  θα διαθέτει  παρκέ.

Σε κάθε περίπτωση διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συμπολιτών εύχομαι καλή πορεία, νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον. ΕΥΓΕ σε όλους όσους συνετέλεσαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο της ΝΕΜ στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και όσους στήριξαν ηθικά και οικονομικά το όλο εγχείρημα.

Στον δε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΤΑΛΟ εύχομαι να είναι αυτός, που θα οδηγήσει την ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία.»