Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με επιστολή του, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον γνωστό εφοπλιστή και δωρητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, για την ευγενική χορηγία επισκευής μηχανήματος του Δήμου.

Ο κ. Σταμούλης αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κ. Μαρτίνο, θα ήθελα να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για τη δωρεά που κάνατε στον Δήμο Μεγαρέων με την κάλυψη των εξόδων επισκευής του martinos.jpgοχήματος του Φορτωτή.
Η αποκομιδή των απορριμμάτων και η μέριμνα για τη γενικότερη καθαριότητα της πόλης αποτελεί μεγάλη ευθύνη απέναντι στον πολίτη, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη πρόκληση για τη Διοίκηση του Δήμου, αφού το γενικότερο κλίμα της οικονομικής κρίσης, που έχει επηρεάσει σημαντικά και τους ΟΤΑ καθώς και η τεράστια έκταση του Δήμου μας (330 τετρ. χιλιόμετρα) αποτελούν τροχοπέδη στην τέλεση του έργου της καθαριότητας με τα υπάρχοντα μέσα και το προσωπικό.
Η δωρεά αυτή, λοιπόν, ήταν κρίσιμης σημασίας και εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές δίνοντας την ευκαιρία στον Δήμο μας να καταστήσει ευχερέστερο το έργο της Καθαριότητος.
Εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Μεγαρέων σας ευχαριστώ και πάλι.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων