Μόλις κυκλοφόρησε το νέο  βιβλίο του Ακαδημαϊκού κ. Γιώργου Γιαννόπουλου με τίτλο  «Μεταφέροντας…», από τις εκδόσεις Επίκεντρο.

Είναι ένα βιβλίο αυτοβιογραφικό αλλά ταυτόχρονα και μια μαρτυρία γεγονότων και καταστάσεων, που σημάδεψαν την πατρίδα μας τα τελευταία 50 χρόνια.

Ξεπερνά κατά πολύ τα στενά πλαίσια μιας αυτοβιογραφικής διήγησης και εκφράζει τις αξίες και αντιλήψεις του συγγραφέα πάνω σε θέματα κοινωνικής και οικονομικής συμπεριφοράς καθώς και γενικότερα θέματα θρησκειολογικής, φιλοσοφικής και κοσμολογικής υφής.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχές του.

«Ο  Ακαδημαϊκός, γνωστότατος Συγκοινωνιολόγος και καλός φίλος κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, επίτιμος Δημότης Μεγαρέων, προσέθεσε σήμερα στο πλούσιο συγγραφικό του έργο και το Βιβλίο του με τίτλο “Μεταφέροντας…”.

Επιθυμώ εκ βάθους καρδίας, ως Δήμαρχος της ιστορικής μας πόλης διερμηνεύοντας και τα αισθήματα αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού των συμπολιτών μου στο πρόσωπο του Γιώργου Γιαννόπουλου, να τον συγχαρώ και να τον επαινέσω για το σπουδαίο αυτό πόνημα με τις δικές του σκέψεις, εμπειρίες, πορεία και στάση ζωής.

Τιμή για το Δήμο Μεγαρέων.
Καλοτάξιδο το Βιβλίο.
Εύχομαι υγεία και δύναμη στον φίλτατο Γιώργο Γιαννόπουλο να συνεχίσει το δημιουργικό επιστημονικό του έργο».