Με αφορμή τις διακρίσεις πανελληνίου επιπέδου τις οποίες πέτυχε ο δωδεκάχρονος σκακιστής Σπύρος Χαρτοφύλακας, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης έστειλε προς αυτόν και την οικογένειά του συγχαρητήριο Μήνυμα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος πετυχαίνει και διακρίνεται. Μας εντυπωσιάζει η αλματώδης εξέλιξή του στο σπουδαίο αυτό άθλημα, στο σκάκι.
Αν σκεφθεί κανείς ότι ο Σπύρος είναι ένας μικρός μαθητής, που μπορεί και τα καταφέρνει τόσο καλά από τώρα υπάρχει η βεβαιότητα ότι στο μέλλον θα καταπλήξει.
Χαίρομαι για τις νέες διακρίσεις του Σπύρου κι εύχομαι από καρδιάς πάντα να αγωνίζεται και να πετυχαίνει στους αγώνες στο σκάκι, που φαίνεται ότι το αγαπά πολύ και ταυτόχρονα να έχει κάθε επιτυχία στη ζωή του, που προδιαγράφεται ότι θα έχει λαμπρή πορεία.

Τα Μέγαρα έχουν πολλούς συμπολίτες, που ξεχωρίζουν και διακρίνονται και τιμούν με τα επιτεύγματά τους την πόλη και το Δήμο μας και ο Σπύρος Χαρτοφύλακας είναι ένας από αυτούς, που είναι άξιος επαίνων και πολλών συγχαρητηρίων.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς του, που στηρίζουν τις προσπάθειές του κι εύχομαι να τον καμαρώσουν όπως επιθυμούν. Εύγε.»