Με αφορμή τη βράβευση του προπονητή της Νεανικής Εστίας Γιώργου Μάνταλοου από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για την άνοδο της ομάδας του στην Γ΄ εθνική κατηγορία, ο Δήμαρχος Μεγαρέων εξαίρει την επιτυχία και συγχαίρει τον κ. Μάνταλο για το γεγονός.
Εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του ο κ. Σταμούλης λέει:

«Η σπουδαία αυτή διάκριση του Γιώργου Μάνταλου σε ανώτατο εθνικό επίπεδο, είναι δίκαια και του αξίζει.

Ως Δήμαρχος Μεγαρέων αισθάνομαι την υποχρέωση να τον επαινέσω δημόσια και να τον συγχαρώ εκ βάθους καρδίας γιατί με την άψογη τεχνική του καθοδήγηση, την εργατικότητά του, τον ενθουσιασμό του, το ήθος του, την επιμονή του,  την  δυναμική και την δημιουργική του ηγεσία, πέτυχε να φέρει στα σαλόνια του Ελληνικού Μπάσκετ την δημοφιλή ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος (ΝΕΜ), που με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια “έστησε” ο Αλκιβιάδης Μπεναρδής.

Η τιμητική του αυτή διάκριση συνιστά  μέγιστη τιμή για τον ίδιο, για τη διοίκηση και τους αθλητές του Συλλόγου αλλά και για το Δήμο μας.

Χειροκροτώ κι εύχομαι ο Γιώργος να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του στην τεχνική ηγεσία της ΝΕΜ και όλοι μαζί να βρεθούμε σύντομα στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίσουμε κι άλλες νίκες και θριάμβους της ομάδας αλλά και την άνοδο της ΝΕΜ στην επόμενη εθνική κατηγορία.»